發新話題

Left 4 Dead 2 特輯四篇

[Close]
個場超lag.......
但我玩其他場冇事嫁wo= =
張圖有冇人玩過都覺得lag
我係行2步疾一疾

你只要打apar幾個字都已經會show出黎.
西瓜@o@™

Kilplix N Friends係官方宣傳片?
我有訂閱佢嫁喎 唔好玩我啦

l4d2你在哪ser玩的
我想和樓主學下野
。回來好嗎?

引用:
原帖由 香脆芝士批 於 2011-6-21 16:08 發表
Kilplix N Friends係官方宣傳片?
我有訂閱佢嫁喎 唔好玩我啦
Quote 錯片!唔好意思。

整圖個軟件係邊下DL我想試下

回復 21# 的帖子

http://www.mediafire.com/?64d8cpatnzx19n6
要裝多個2054版既主程式(睇番置頂)
2065好似會用唔到

i finded the SDK for almost 5month
finally i find it

迫如大家合作整 map
1 d 人搞 model
1 d 地圖 design
1 d 效果 eg. particle , events 爆炸

CPT 插件開發隊長

整一個安全室都唔識點整戰役
希望樓主或者識mapping 既人可以教下人點整
為vlan增光

整地圖係用YoutubeValve Developer Community學的

支持支持
DOWN緊
希望多D人開呢個場玩

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-21 19:46 發表
http://www.mediafire.com/?3baqws7xvh1rnps
2065好似會用唔到
可唔可以教我地點set
仲有 係咪大部份都同cs mapping 差唔多

引用:
原帖由 carlcarlto 於 2011-6-21 20:53 發表
i finded (was found / was looking for) the SDK for almost 5month
finally i find (found) it
我唔係想做正字能
但係你D GRAMMAR真係令人好無言.........

至於D 眾數s唔s就冇咩所謂了

引用:
原帖由 leo221094 於 2011-6-21 23:24 發表

I have been looking for the SDK for almost 5 months and I got it finally.
請指教。
引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-21 19:46 發表
http://www.mediafire.com/?3baqws7xvh1rnps
2065好似會用唔到

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-6-21 22:47 發表
整地圖係用Youtube同Valve Developer Community學的

引用:
原帖由 kmsl1223 於 2011-6-21 23:12 發表
可唔可以教我地點set
仲有 係咪大部份都同cs mapping 差唔多

我仍要完成這個帖餘下的部分,未必全力協助大家,且我發帖目的旨在向大家促進與 L4D2 有關的交流,要取得進展和成果需要大家熱烈既討論才有顯著。

有任何疑問或查詢即管提出,我相信好似 kennyfong 等人會幫忙引導大家,我都好希望呢個帖能夠為大家增添多一分生氣和樂趣。

第三消息(或更多)將於6月22日星期三內完成,敬請期待!!

發新話題