發新話題

[原創] 而家1號區有邊個特別勁既人?

[Close]
引用:
原帖由 【細賢】 於 2007-11-5 19:31 發表

三國姐,唔洗唔on msn丫嘛=[
on 黎 你咪就系,,一味講onj Onj

引用:
原帖由 windsang 於 2007-11-5 19:44 發表

痴線的=]

你估我係你咩xD"

引用:
原帖由 windsang 於 2007-11-5 19:44 發表

yanyan有冇掛住我t3t?

好多勁人............

算吧啦....4.7得影同成勁嫁咋.....
佢地2個人地都叫佢神手(神經病地舉手)
哈哈....

柒影...你幾時出黎呀....睇死你都冇test嫁啦= =.....你最多都係mock....成2月幾先考= =
仲有成3個幾月....出黎玩啦....放心....到時成哥一定會mk look咁見你A_A

引用:
原帖由 123456444 於 2007-11-6 09:03 發表
算吧啦....4.7得影同成勁嫁咋.....
佢地2個人地都叫佢神手(神經病地舉手)
哈哈....

柒影...你幾時出黎呀....睇死你都冇test嫁啦= =.....你最多都係mock....成2月幾先考= =
仲有成3個幾月....出黎玩啦....放心....到 ...
我仲病緊...休養中
- -琴日joey  根本冇人性,,
叫我玩=.=
彩佢都傻...
最後見冇野做...玩一玩td= =就繼續休息

xd ko

勁吾勁我平時無乜留意,不過邊d玩家有品d,反而比較關注。

引用:
原帖由 windsang 於 2007-11-5 18:40 發表

/.\ 玩得差我吾會串
不個我會鬧=]
咁衰架-.- 我淨係鬧過路人._.
未鬧過自己team或者識的人

引用:
原帖由 thomasshing1991 於 2007-11-6 17:18 發表

咁衰架-.- 我淨係鬧過路人._.
未鬧過自己team或者識的人
識既人-.-照鬧
吾鬧改吾到......

影........你沒行了.....你變了.....你以前成日串人....
宜家鬧人....變左啦/.\....我一定唔會比你串到= =+因為你都唔夠我串哈哈

你病到點...咩病??(肺癆?愛滋?定係其他暗病)講黎聽下...我一定會幫你既(沒可能吧...)

引用:
原帖由 123456444 於 2007-11-6 17:43 發表
影........你沒行了.....你變了.....你以前成日串人....
宜家鬧人....變左啦/.\....我一定唔會比你串到= =+因為你都唔夠我串哈哈

你病到點...咩病??(肺癆?愛滋?定係其他暗病)講黎聽下...我一定會幫你既(沒可能吧... ...
我串人 有point-.-吾系,, 9 up d性器官
拎d 家屬出黎,, -.-講

!!我都係....有point之如...最多都係+1個動詞 2個家人 3個性器官算a_a

影成日串人ge咩

這個問題!!!~~~~~~~~

﹏肥仔。】都ok勁架=]

發新話題