發新話題

eXpedition Raidcall

[Close]
引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-18 13:24 發表
如果第五關的話
我可以單人玩的哦........(應該是單人玩的攻略,是去不良的ser玩.....)
你搞到我好好笑LOL
要人特登去2092,你自己唔更新你既事
而且冇可能會因為你而降到去2092
仲有你連帖

引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-16 14:41 發表
我玩的是RPG場的
同SH地圖
你同我玩RPG場會給我玩死
玩SH地圖又要等第五關的= =(我都想玩,但RD班友去哂2095到,叫我點玩= =)
2092我L4D2名叫:[青龍]初音未來
你找到就找啦,多數會在全部RPG場 ...
引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-18 11:24 發表
rd
你會不會在2092開個地圖來玩的???
如果你在2092開的話,我會第一個去玩......
前半部分我已經系另一個帖交代,至於後半部,我之所以決定活動於 2095 版本進行,係因為大部分參與者都屬於正版 Steam 會自動更新,或自願更新既玩家,「少數服從多數」是無可厚非吧!

況且,既然你留守 2092 版本,這就是你的選擇,請你也尊重其他參與者的意向,不然你的行為是十分自私的。

(我事前已儘量尋求場主為有意於 2092 玩 SH 提供伺服,但可能當中參與人數實在太少而最終不了了之。)

CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

原諒我又連回。。。

第二期 ExpEdition 特備活動(代號「滅蝗」)終於展開了!

回復 63# 的帖子

有沒那快........=.=

滅蝗...............
我決定 了` 上2095 ~"~
RDRDRDRDRDRDRD

我估佢地會上埋2096
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

上了先說啦= =........

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-1-20 12:47 發表
我估佢地會上埋2096
應該唔會上埋2096啦
2096降到版玩2095
上左同唔上都冇乜大分別

引用:
原帖由 johng0102 於 2012-1-20 12:47 發表
我估佢地會上埋2096
老鬼,我都講明今次活動所用版本係 2.0.9.5,絕不食言。

引用:
原帖由 RDiver 於 2012-1-20 19:41 發表

老鬼,我都講明今次活動所用版本係 2.0.9.5,絕不食言。
一有活動通知我,我會準備升上2095版本........記住

引用:
原帖由 katat1 於 2012-1-20 21:09 發表

一有活動通知我,我會準備升上2095版本........記住
通知你 :o :o ?
六點係我係我~

推下先
每日一推
置頂我來了

我都黎一推...........

冇RC好似唔係幾好咁
冇新手冇神手

回復 74# 的帖子

所以down RC 係一個唔錯既選擇

發新話題