發新話題

黃金鐵甲兵

[Close]

黃金鐵甲兵

黃金鐵甲兵

力量: 50 (+2.2)
敏捷: 10 (+1.3)
智慧: 8 (+1)

生命: 1650
法力: 96

天生技 --- 生生不息 (被動)
當血量低於 50%/30%/10%, 啟動生生不息
令自身每秒回復0.5%/1%/1.5%血量

W技 --- 鐵甲抵抗 (被動)
有40/50/60/70%機會抵擋 85/105/125/145傷害

E技 --- 聖光盾 (被動)
有4/8/12/16%機會 抵抗物理傷害, 並反彈0%/25%/50%/75%傷害予100距離內所有敵人

R技 --- 尖刺之甲 (被動)
近身攻擊自身的敵人受到絕對性 40/80/120/160點傷害

T技 --- 逆天之術
Mp: 500
CD: 150
自身最大血量增加50/100倍, 但會扣減自身現時血量95/90% [並且獲得魔法免疫] > deleted
所有攻擊自身的敵人有0.1/0.15%遭到秒殺型的反擊
持續 18/30

自身血量增加50/100倍, 但會扣減自身血量95/90%  你up咩
樓主你又出隱英?

引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-3-25 23:24 發表
自身血量增加50/100倍, 但會扣減自身血量95/90%  你up咩
樓主你又出隱英?
寫得唔清楚tim

引用:
原帖由 Amortisation 於 2012-3-25 23:26 發表

寫得唔清楚tim
你又加又減
你不如一係加 一係減啦

玩信長好似玩考數咁
大技 = x100 x0.9 +500 - (1 - 0.5) x 999 除123 傷害 ok?

引用:
原帖由 暗黑☣守護 於 2012-3-25 23:28 發表

你有加又減
你不如一係加 一係減啦
例如 2000/2000 血, 滿血果陣
T技完會變左 200/200000

起始1650血
邊個殺到佢??

天生技︰
.點樣升lv? 幾lv升1次?
.越係高lv,啟動需求越高? 離譜

1技︰
.10下有7下會減145點傷,早期尼講姐係擋晒,姐係10下只有3下先可以打痛人
.勁過晒柔軟鋼、反物理甲、柔軟甲、同銀甲,甚至勁過其他英雄

2技︰
.16%機會抵抗所有物理傷害?
.16%機會反彈75%傷害,仲要距離內所有敵人,sm到
.反彈75%傷害,姐係我打你100血,就要扣自己75血,打你1x下就準備比你gg

3技︰
.每打1下就冇160血? 打你唔夠10下咪準備送300?

大技︰
.又話+自身血量,又話扣自身血量,自相矛盾
.秒殺型的反擊即係點? 就算有7000血既英雄打e隻英都會即時變0血送300?
不可1,不可再! 向3分說不! 向滅號說不!
企硬! Take滅號衰硬!

大技血旗 溫泉都打唔死
加埋天生
真係笑

個英開大.阿市又大......唔好玩啦

引用:
原帖由 單哂3條路 於 26/3/2012 01:50 PM 發表
大技血旗 溫泉都打唔死
加埋天生
真係笑
未必! 佢大技果下得返好少血,溫泉幾炮應該死

引用:
原帖由 bbwarrior 於 2012-3-26 20:03 發表

未必! 佢大技果下得返好少血,溫泉幾炮應該死
係好少血
不過加多100倍
姐係回血快100倍
溫泉除非1下秒.如果唔係.
企泉仲要神回血

始終覺得大技+100倍血實在多到誇張離譜

呢隻英後期我諗有6000~7000血
開埋大技就60000~70000到
加埋裝甲大約抵消75% 姐係溫泉功2500*25%=扣625血
佢少過10%血 姐係7000血就會開始1秒回1.5%血 姐係1050血
仲要未計C金、地王、血旗等
總以上所言=30秒洗泉英

引用:
原帖由 赤葉╭千城 於 1-4-2012 19:01 發表
呢隻英後期我諗有6000~7000血
開埋大技就60000~70000到
加埋裝甲大約抵消75% 姐係溫泉功2500*25%=扣625血
佢少過10%血 姐係7000血就會開始1秒回1.5%血 姐係1050血
仲要未計C金、地王、血旗等
總以上所言=30秒洗泉英 ...
哈哈,至今冇英有1萬血,E隻仲要6萬

真係黃金鐵甲

發新話題