發新話題

信長之野望F 13.1E

[Close]
四十九年一杯酒
一場榮華一場夢
成績緊要
現在是少女時代!以後是少女時代!永遠是少女時代!

引用:
原帖由 xXwindXx 於 2012-6-5 23:08 發表
(最尾呢句你留俾自己?)(對事+冷靜丫唔該)
你知5知你講緊乜??同埋你唔好將自己置身事外
我想問你論點在哪? 何以見得我緊張?
何以見得緊張=同類?
同埋,如果真係罵下都好,只可惜...
算啦,我已經當呢D係香港人既特色黎 ...
很抱歉, 我自問我並不屬於惡意批評既人!
你搵到覺得係既, 我都可以同你一一解釋!
所以我哪裡置身事外?不如說你以偏概全!?

我有說你緊張?笑話!你明白個意思嘛?
我話你緊張果D所謂既廢話!姐係你既攻擊言論(狗吠)
你冇緊張過個D言論?咁你又話因為果D言論而激走作者?
你覺唔覺得自己好矛盾呢?

我既論點係乜?之前咪講左囉!OK我係到重申下!
方便下某D懶人啦~~

我見大部份人都話!(包括你在內)
"你班友仔, 學咩人批評作者, 你咁叻你自己整呀"
我就題出:
"講波佬, 一定要好波過西班牙?"
"我話邊個香港小姐唔靚姐, 我就要靚過佢?"

上面果條友仔, 我唔覺得佢反駁到我!根本係到鬥廢UP
乜都用錢黎衡量, 可見他的人生可等悲劇。唔好理佢住!

咁你又答唔答到我!你會唔會無啦啦同特首將心比己先?
唔好話乜野特首有錢收先!
"你會唔會同佢將心比己"?

無聊問一問, 你係咪香港人~"~?
你呢D就真係置身事外!希望你下次明白點用呢4隻字

我支持你

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-6-6 03:10 發表

很抱歉, 我自問我並不屬於惡意批評既人!
所以我哪裡置身事外?不如說你以偏概全!?

你冇緊張過個D言 ...
以為自己打字海好威咩...
親愛的.別讓我走
讓我享受在這不完全的感覺
我不想後悔
因為我在乎

引用:
原帖由 ×SkY_軒↗ 於 2012-6-6 08:14 發表
以為自己打字海好威咩...
無計, 方便D懶人!先要重複返我之前講既野!

不過原來你覺得你果幾隻字仲威呢?笑了

加上, 就咁都叫字海?小_雞作文都多過我啦。。。

.............................

再見 ...............

回復 321# 的帖子

回復打字海   笑死

d玩家 有d腦殘就搞到個咁好既版主走左

雖然明白改圖辛苦
其實都唔應該插....
不滿一定每一個人都可能有
但係說話上都唔一定要咁刻骨
令你傷心既都係個d未見過世面
比人寵慣既人

一路好走啦
考試加油

正 有新模組
點燃起煙幕,讓我給予援助。

繼續支持阿昇
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-6-6 18:05 發表
繼續支持阿昇
認同~~
希望佢考試加油,
捱埋今年就可以休息返陣了
(SLP/OEA上寫信長之野望作者實冇死,我好似CS比賽都寫左)

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2012-6-6 03:10 發表

很抱歉, 我自問我並不屬於惡意批評既人! (藍色果句同你呢句就叫矛盾)
所以我哪裡置身事外?不如說你以偏概全!?(以偏概全,你知5知點解嫁其實-.-? 我從頭到尾一直都係講緊部分惡意批評,亦即係因為呢D惡意批評,先至令作者氣餒)

你冇緊張過個D言 ...
人地講波佬,佢講起碼當事人唔知,你點狗吠佢都唔會聽到,唔知道
香港小姐同一道理,
同埋廢話係你#201 果POST已經是例子
同埋,我唔該你睇清楚,我係話呢D香港人,我冇話自己唔係香港人,Pls Don't Attacking a Straw man
OK?
老實講,E家幾屆特首都根本係有佢做得唔好既地方,但好既地方呢?
永遠對非當事人黎講,睇對方既缺點都係最容易,而對當事人黎講,佢就會覺得你忽略佢所做過既功績
將心比己,你做唔到既話,起碼唔好一味只顧批評

88la作者希望你會反泥la(;

不如搵D人再整多個平台啦

發新話題