36 123
發新話題

[閒聊] .

[Close]

.

呢排D人成日用GIF做簽名,層層都有,搞到LAGLAG地

我又用,LAG瓜晒你地                  

no lag wo...............紫龍兄./............
...........................

lag丫 你個簽名!!

= =..

lag.好明顯我個滾慢左

一移落去簽名,CPU使用率即刻100%               

4%.................
no play me
ok?
...........................

引用:
原帖由 tonypk 於 2007-12-11 23:05 發表
4%.................
no play me
ok?
你神機姐                       

我好順

但你d圖好正

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-12-11 22:58 發表
呢排D人成日用GIF做簽名,層層都有,搞到LAGLAG地

我又用,LAG瓜晒你地                  
係咪講緊我 但我用左好耐...唔係呢排先用

我咁舊機都唔loag 喎...

引用:
原帖由 Erika﹏軒 於 2007-12-11 23:23 發表

係咪講緊我 但我用左好耐...唔係呢排先用
唔係喎.. 紫龍果個幾lag下..  不過軒果個唔多lag..  即情好順..

關唔關事..??

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-12-11 23:25 發表
我咁舊機都唔loag 喎...
佢講緊cpu使用率喎-3-"我真係去左100%...當移到佢d gif到

本人機太強
開緊ser郁埋你所謂的圖都係31%

引用:
原帖由 ☆無ψ名♂ 於 2007-12-11 23:26 發表

唔係喎.. 紫龍果個幾lag下..  不過軒果個唔多lag..  即情好順..

關唔關事..??
我諗...係因為丫頭既關係...見到丫頭個人心情順返晒

回復 14# 的帖子

我對你第1張有興趣

36 123
發新話題