發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 miharuu 於 2013-1-7 16:34 發表
    姐係冇車就吾洗殺主體? 45000HP求其針個主體我吾信針吾死 好多場都冇車打嫁 到左果時你做tank係咪又要亂追人打?
我個時因為冇睇主體 又冇車 你打tank又勁 所以針你打  冇睇主體係我疏忽  其他場冇車打既話 我e家會以主體為先

引用:
原帖由 miharuu 於 2013-1-7 16:37 發表
你吾係自私 係再衰d要人冇得丁丁 損人不利己
我真係為左自己招技先殺你 唔係為左你冇得叮叮  對唔住

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 17:34 發表

我真係為左自己招技先殺你 唔係為左你冇得叮叮  對唔住
你再有下次吾好怪我對你吾客氣

無人改過佢重力wor   呢場我都響到

上上層果兩位

對抗只求樂趣,玩家的合作團體

唔係在到吵
吵來有咩意思姐
吵完又再吵
有完沒了

每個人做tank就係為左殺人唔比對方得更高分
追住人來殺有咩唔好,唔通由隻tank就去給人放火燒送死咩

想問一問伺服器大約咩時間會開
因為成日都見唔到有係度
樓主比個時間黎得嗎?

載入時黑屏, 是否有插件要裝?

引用:
原帖由 bettermango 於 2013-2-15 19:35 發表
載入時黑屏, 是否有插件要裝?
但入唔入到場?如果入到場就冇問題

引用:
原帖由 long3214 於 2013-2-16 01:13 發表

但入唔入到場?如果入到場就冇問題
就係入唔到呀 一排無玩, 玩返就係咁

引用:
原帖由 bettermango 於 2013-2-16 03:17 發表

就係入唔到呀 一排無玩, 玩返就係咁
我而家都係咁 一入就黑mon

LOAD到一半黑MON   之後等左陣都入唔到埸

稀客用碌LOL 做咩潛左咁耐水

HA,心在10v10,得閒返黎睇下

差唔多沒咩興趣玩l4d2-.-

人少過到,沒什麼可以玩-.-((最近轉game玩啦QAQ

垃圾admin 係邊個我吾點名講 第一次播句歌就封我 第二次就因為自己條氣吾順 你係'德'既 封多我幾次都仲得嘛? 吾該吾好得把口

發新話題