發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
嘩,真係愈睇愈火滾,點解有人可以咁無恥,係咪人黎嫁到底,想純食花生唔出聲都唔得
不停用外掛之後比人ban左,之後仲入ser無理取鬧唔認有用外掛.少爆admin屈admin針對佢所以被ban.呢d叫認左好耐喎!?真係你UP晒啦!係認就唔會咁無恥仲入ser話人針對自己啦,自己唔開名仲用其他無辜玩家既名黎開post 仲有面話人唔開自己個名?傻的嗎?而且人地只係講事實出黎,同人講道理唔夠人講,就屈人"臭道理能" 仲人身攻擊, 真係當其他人係盲定腦殘呀,自己話係就以為真係,睇晒由45頁到現在50幾頁既post,都好清楚已經知道咩叫公道自在人心,比人圍攻但有d人都仲可以死剩把口,以為自己係真理.真係好可悲.真係連用垃圾去形容都唔配

引用:
原帖由 恨死 於 2013-3-19 15:23 發表
嘩,真係愈睇愈火滾,點解有人可以咁無恥,係咪人黎嫁到底,想純食花生唔出聲都唔得
不停用外掛之後比人ban左,之後仲入ser無理取鬧唔認有用外掛.少爆admin屈admin針對佢所以被ban.呢d叫認左好耐喎!?真係你UP晒啦!係認就 ...
越睇越火滾=.="  把口咁講個心都係想抽水姐A_A 講黎講去都係圍繞注同一件事A_A想此注果件事整臭我個名?你吾睇返之前我認罪d post? 定係你係條友個"圍內"d人A_A? 都吾明d 90後點解咁多腹黑能羊群心理長頭草道理能正義能抽水能尾彩能,威少陣抽少陣水會短幾年命咩?^_^ 吾講咁多開始覺得自己有d似夜神月

um...我想問我升左2121 係咪降番版到2102先玩到E個SER??

正確!

10v10深夜場之感染者八婆聊是非及協助維持平衡插件能發揮最大效用全賴有你系列

時間: 24/3 凌晨1點45分
地圖: 死亡都心
主要在場玩家:
倖存者: 迷,布叮叮,正野一健
感染者: 閒置: YIN, MY Lizzie, Reborn
重點對話內容:
*DEAD*(Infected)  Reborn: 正野廢過部份新手= =
*DEAD*(Infected) My Lizzie: can i copy?.?
*DEAD*(Infected)  Reborn: no thx

總結和建議: 為確保平衡插件能發揮最大效用,若認為有玩家的能力其實未能達到某級數/可以提升至某級數,可直接向場主/神手反映意見,再進行投票決定是否通過,謝謝

樓上正解
樓上正解
樓上正解
樓上正解

引用:
原帖由 ak50 於 2013-3-24 02:43 發表
10v10深夜場之感染者八婆聊是非及協助維持平衡插件能發揮最大效用全賴有你系列

主要在場玩家:
感染者: 閒置: YIN, MY Lizzie, Reborn
重點對話 ...
  如不滿意場內人士 可以選擇進入其他對坑場/直接同ADMIN講
又要講壞話又要玩a_a  講得出預左比人睇到
留名食花生

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-3-24 14:39 發表

如不滿意場內人士 可以選擇進入其他對坑場/直接同ADMIN講
又要講壞話又要玩a_a  講得出預左比人睇到
留名食花生
完全正確~~~又無人迫你玩,與其有d 人咁鍾意係1010場到sell其他多人場幾好幾好,質素幾咁高,叫人轉場玩,何解仲要入黎d"低質"場辛苦自己呢? 下下玩之餘,仲要集中精神睇住人地點玩,睇完人仲要打一堆說話話對方不是,咁辛苦何必呢?
anyway,自認自己係好叻叻既,不如將自己既"才能" 貢獻下社會,幫助下有需要既人啦,唔好係隻game入面打晒飛機咁咁小 學雞啦,係咪咁話先?

引用:
原帖由 藍夜彥 於 2013-3-24 01:21 發表
正確!
你係春LONG???????????????????????????

引用:

主要在場玩家:
重點對話 ...
又有新搞作?MY返左黎係搞野D既

引用:
原帖由 long3214 於 2013-3-25 02:58 發表
又有新搞作?MY返左黎係搞野D既
:L我冇份講,,
當事人係kwing同正野=,=

講到正野咁廢 咪同佢打場囉

引用:

主要在場玩家:
重點對話 ...

更新
代ABYSS緊急通知: 由於技術問題,本場暫停升級2.1.2.1版本計劃,維持2.1.0.2版本敬請原諒。 

(正野一健字,此公告亦可於本場RC群:26034349 查看)

----------------------

代ABYSS 宣佈: 本場將於 星期六 (6/4) 升級到 2.1.2.1 版本,屆時維持於2.1.0.2 版本的玩家將無法進場。為免出現無法進場的情況,敬請當天升級到 2.1.2.1 版本。

(正野一健字,此公告亦可於本場RC群:26034349 查看)

年幾無玩玩返識個d人唔鬼見晒.............

發新話題