發新話題

關於猿人開了〝aoc lag人〞的貼

[Close]

關於猿人開了〝aoc lag人〞的貼

猿人此貼有極度嚴重的問題..請各位不要和議他....

首先...這玩家這場lag..就代表那玩家永遠lag嗎??
開呢個貼..又有咩用呢...!?
我認為佢開此貼最大既目的就係:

標籤玩家,排斥玩家...
佢既人品真係完全無問題??
請他那幫他的朋友..真的能細想一下
他真的是那麼友善嗎...
他是一個攻於心計的玩家!

line:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=146214&extra=page%3D1&page=1

佢人品,真係好似雙面人咁~ 係班fd面前 扮哂好人

面對個d 三唔識七/唔熟/同家族but 唔熟 就露出狐狸尾巴

亂踢人啦 係唔係都罵人啦~ lag左唔認啦~屈人啦 好事多為囉lol

唔明點解仲有同族既人要幫住佢-.-

成個aoc論壇區都圍插猿人now
事出必有因既,,
1p當然有權踢人,,不過濫用就會犯眾憎

回復 3# 的帖子

今次我buy你-.-

佢濫用得好離譜 係唔係都踢

引用:
原帖由 brianissac 於 2009-8-23 00:28 發表
今次我buy你-.-

佢濫用得好離譜 係唔係都踢
大佬  我次次都講左原因  你都睇唔冇睇就係到vlan 到嘈   vlan冇勁人 得把口

引用:
原帖由 愛人 於 2009-8-23 11:42 發表

大佬  我次次都講左原因  你都睇唔冇睇就係到vlan 到嘈   vlan冇勁人 得把口
猿人你要明白個道理
事出必有因
咁多人咁得閒一齊屈你咩 真的檢討下吧
而且你再起到嘈都冇用,,實大把人圍你 有咩意思呢

HI我係龍求道

玩下game姐=.=洗唔洗咁認真呀
人地鐘意點講咪點講囉,你理人地咁多做乜姐
唔鍾意個條友咪唔好入佢場囉,有咩所謂,玩少一個場又唔係會死ga

引用:
原帖由 heiko 於 2009-8-23 11:51 發表
唔鍾意個條友咪唔好入佢場囉,有咩所謂,玩少一個場又唔係會死ga
做事乜都唔認真,馬馬虎虎點做大事..
何況而家有人做d野過份攻於心計..
想標籤玩家 排斥玩家
作為aoc的一份子,可以坐視不理嗎?
看見一些 壞事 不是應該要 挻身而出的嗎?

而家唔係認唔認真既問題.希望你明白....仲有..而家唔係我地想唔想理佢..
而係佢撩人先
佢開個post先嫁!

回復 5# 的帖子

reason? 有? 有冇link?

你自己開個post 出黎串人先

本身你唔串 我由得你點死法

你開得出個話lag既post 你就要付上責任

比一句話你: 反省下你自己先啦

引用:
原帖由 heiko 於 2009-8-23 11:51 發表

大哥!你試下比人唱,你會點?

引用:
原帖由 ming1211 於 2009-8-23 13:01 發表

做事乜都唔認真,馬馬虎虎點做大事..
何況而家有人做d野過份攻於心計..
想標籤玩家 排斥玩家
作為aoc的一份子,可以坐視不理嗎?
看見一些 壞事 不是應該要 挻身而出的嗎?

而家唔係認唔認真既問題.希望你明白....仲 ...
睇左第1句就知佢系精英

精英中既精英 ,...

唔係垃圾中既精英咩

發新話題