發新話題

[分享] [ 分享 ] 希望各位玩弄感情的人,好好珍惜愛你的人

[Close]

[ 分享 ] 希望各位玩弄感情的人,好好珍惜愛你的人

感想︰

找一個你愛的人很易容,

但找一個真心愛你的人,真的容易嗎?

請好好珍惜愛你的眼前人,雖則你可能說你不愛他/她啊,

但你要知道,愛情不是說樣子,說金錢,說名氣,而是說個心!

有一句說話好正︰最心痛的不是你愛的人不愛你,而係一直愛你的人突然離開你。

這段片係講

[一個男仔追一個女仔,追得太耐,終於放手。今日個男仔結婚啦,個女仔先黎後悔‥‥天意弄人。]

支持喔

比我都放手LA追唔到就算LO

要懂得珍惜

我覺得人係要後悔之後先識珍惜 ~.~
成日都係度諗珍惜眼前人
但最後都冇做到

引用:
原帖由 ︴銘 於 2010-4-5 12:03 AM 發表
我覺得人係要後悔之後先識珍惜 ~.~
成日都係度諗珍惜眼前人
但最後都冇做到
引用:
支持喔
引用:
比我都放手LA追唔到就算LO
引用:
要懂得珍惜
首先多謝以上咁多位支持。
引用:
找一個你愛的人很易容,

但找一個真心愛你的人,真的容易嗎?

請好好珍惜愛你的眼前人,雖則你可能說你不愛他/她啊,

但你要知道,愛情不是說樣子,說金錢,說名氣,而是說個心!

有一句說話好正︰最心痛的不是你愛的人不愛你,而係一直愛你的人突然離開你。
我要為我自己此言論作出更改,因為有人問過我:
如果同時間有兩個男人真心喜歡你,那麼應該怎辦?

愛,唔係單方面付出。如何有兩個男人喜歡你,代表你有選擇權?
愛與被愛之間,我開始出現矛盾。Help!!!!

其實我比人咁問到,我真係唔知有咩兩全其美既解決方法。

睇完段片..又諗返起d野
sup

入面既形容詞好好首歌配合左字幕,帶到一種好傷心既感覺

尼段野 我有擺系我qooza到..估5到出左片"
失去了才發現自己真的後悔了   ;[

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 5-4-2010 11:04 AM 發表

首先多謝以上咁多位支持。

我要為我自己此言論作出更改,因為有人問過我:
如果同時間有兩個男人真心喜歡你,那麼應該怎辦?

愛,唔係單方面付出。如何有兩個男人喜歡你,代表你有選擇權?
愛與被愛之間,我開始出現矛盾 ...
如果系我既話,
我會選擇自己較有好感果個男生,
如果2個男生我都沒有好感,
我就2個都唔選擇

引用:
原帖由 鬆弛熊の欣 於 2010-4-11 04:43 PM 發表

如果系我既話,
我會選擇自己較有好感果個男生,
如果2個男生我都沒有好感,
我就2個都唔選擇
驚愛人,
也驚被人愛上,

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 11-4-2010 04:52 PM 發表

驚愛人,
也驚被人愛上,
-_- 無奈中...

支持支持

可惜今時今日d香港人仲咁識諗就好..我當初都鍾意過一個女孩成3年
唉~佢既然一點都無發覺都呢點..當初我決定左放手喇

同埋..有一個人好愛你都無用..因為你由次只中都無愛過佢..面強係無幸福..
所以我都會唔同佢一齊..後悔都無~但係如果有人鍾意緊我..而我都無發覺~鈴計<個人意見

發新話題