29 12
發新話題

點解有D人可以唔聽人講 自己亂咁黎!?

[Close]
VLAN既玩家係咁樣的~~~~

引用:
原帖由 niceboy01 於 2010-4-27 21:00 發表
我見過d仲傻仔~4個人有3個都廢ge..走去開戰役. 專家.....仲要冇得用!buy  之後玩到唔夠
4分1就死哂
!buy:funk:
-向世界恤髮

我永遠都會見到人地開SER / D人入SER之後 投票簡"專家"...
其實我都明白GE..."一般"玩得多都悶...想跳級考驗自己...
不過我往往會見到...選擇"專家"的1~3個人...一睇就知道係唔識玩"專家"...
以"一般"方式去玩"專家"...以為就咁打就得...唔會小心去留意身邊有無特感...
一味死沖...一味企係無牆GE地方...4面受敵=  =" 訓左係到之後...
如果有品GE人...仲會玩...無品GE人就會死左即走/死左係到講粗口...會講做咩唔救佢...
我往往都係最多血...救人最多....唉~都唔明白...

雖然人地開SER見到人地玩專家係人地GE事...
不過有時見到無啦啦"一般"轉"專家"...希望衡量下自己係唔係真係玩到專家...
或者玩多D進階先...再玩專家...

有時同D真係識玩專家GE人玩真係好爽GA....
唔知幾時可以再預到合作得好好GE玩家呢

自己囉黎 , 佢係新手你咪邊護住佢邊行囉 ...

不過死左爆晒粗都唔抵可憐 , 3個行得快得佢係得慢 ... 明顯佢掛住打又唔識行啦

話時話 , 好少撞到ed死左都爆粗既人 ... 跑online就唔少 ''

D細路以為自己好勁 , 係咁跑係咁跑 .. 你死你事 , 明知出面成堆友等住佢

都可以諗都唔諗死出去 , 鬼叫佢行前咩 .. 又唔係要救佢

引用:
原帖由 wtf9527 於 2010-4-27 18:02 發表

果3個人可能需要導肓犬幫助..
其實打4.4做人距離都唔應該差太遠..我相信係有人玩跑online所造成
新手遇著新手時..唯有膠膠地認左佢囉~
唔明點解有人為o的小小事而開po..勞師動眾晒時間~ ...
咁你唔好理囉....勞師動眾晒時間.....

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-4-27 20:59 發表
其實呢啲事經常係邊個vlan分區?

VS01好少出現呢種咁「小學雞」既行為......
我改d 無人識既名  諗住教人玩
就比人 串呢樣 串個樣

跟本vlan 就好多 見高拜見低踩

引用:
原帖由 windsang 於 2010-4-28 21:10 發表

我改d 無人識既名  諗住教人玩
就比人 串呢樣 串個樣

跟本vlan 就好多 見高拜見低踩
3哥幾時教我玩...上次同你一組真係學到野
不過俾左個唔好印象你
PO霖/DaDa

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-4-28 22:02 發表

不過俾左個唔好印象你
近排小打左對抗 解緊成就 而家57/60

回復 21# 的帖子

曲線話自己屈機?
.
.
.
.
.
.
講笑啫 !
佢哋唔受人教係佢哋自己既損失

引用:
原帖由 承諾乂炒蟹 於 2010-4-27 10:27 發表
成日入到D場...D人唔合作都算....自己一個比特感捉住...我地3條友都同佢勁遠...9唔到就緊嫁啦..跟住佢死完又係到爆粗又話乜唔9佢..**侮辱成份**果d...一開始冇左一個人 已經輸左一半...結果...最後我一個人死沖爛沖 ...
禁多野講做咩姐?
唔鋸咪唔好玩囉
冇人叫你唔踢佢
冇希望又要玩
冇前途呀你

引用:
原帖由 ericchoi1019 於 2010-4-28 22:02 發表

不過俾左個唔好印象你
我琴日更新2.0.1.5 試下入場玩 全ser得4個場 我求其入左場 幾秒都唔夠 你就TK我 我唸住你唔小心 之後你走過來 我仲以為你拉我起身點知就再TK我

我想問 點解你無啦啦TK我?.?

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-4-29 01:17 發表
曲線話自己屈機?
.
.
.
.
.
.
講笑啫 !
佢哋唔受人教係佢哋自己既損失
我就冇話過自己勁

只係人地話我姐

甘究竟係曲線 定 水平線 ?

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-4-29 03:12 發表
我琴日更新2.0.1.5 試下入場玩 全ser得4個場 我求其入左場 幾秒都唔夠 你就TK我 我唸住你唔小心 之後你走過來 我仲以為你拉我起身點知就再TK我

我想問 點解你無啦啦TK我?.? ...
你係邊個
PO霖/DaDa

好多好多咁既人,數唔清... 因為咁玩法冇引,我通常都會選擇走場@@

29 12
發新話題