發新話題

[分享] [ 分享 ] 個人感受

[Close]

[ 分享 ] 個人感受

我學校有個女仔    中意左好耐了
我有佢MSN  日日都同佢傾計
但我想表白    又怕表左冇FD做
我好辛苦.....唔知點好  
我愛你!

經不起失敗的人是不會進步的!!
By:年

別要愛得太遲 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

佢MSN幾多?  等我+佢  幫你轉帖比佢
佢一定好感動

你有什麼不開心的事?說出來讓大家開心一下。

引用:
原帖由  ̄▼ ̄ 於 2010-5-2 18:20 發表
佢MSN幾多?  等我+佢  幫你轉帖比佢
佢一定好感動
不 ,

別這樣做 ,

可能會反感 .

回復 4# 的帖子

無錯..我支持你講法..版主
回#3 你幫人只會對樓主所鍾意既人返感 因:樓主鍾意既人只會覺得無誠意~仲會好憎樓主
回樓主 你要比d信心自己..如果唔係..你所鍾意既人可能會比人搶走..到時後悔都來不及
還有~你害怕無朋友做的話..你可以跟她說..唔一齊可以做返朋友嗎..呢d等等

引用:
原帖由 ★LoVE~炎~★ 於 2010-5-3 05:26 發表
無錯..我支持你講法..版主
回#3 你幫人只會對樓主所鍾意既人返感 因:樓主鍾意既人只會覺得無誠意~仲會好憎樓主
回樓主 你要比d信心自己..如果唔係..你所鍾意既人可能會比人搶走..到時後悔都來不及
還有~ ...
那就應該不會上達 " 憎 " 的程度 ,

追求異性 ,

耐性是一種重要的條件 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-5-3 10:24 發表

那就應該不會上達 " 憎 " 的程度 ,

追求異性 ,

耐性是一種重要的條件 .
可惜有一些女子就這樣原因而憎恨你..因為我試過

灰........................條女身邊有多令仔....

引用:
原帖由 wING~年 於 2010-5-9 22:51 發表
灰........................條女身邊有多令仔....
那又如何 ?

內心最重要 ,

如果她只選擇外表 ,

也不顯得有啥的好 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-5-10 00:02 發表

那又如何 ?

內心最重要 ,

如果她只選擇外表 ,

也不顯得有啥的好 .
多謝你   我明白要點做了   如果溝到既就話你知=]"

加油,祝你成功

發新話題