30 12
發新話題

又一次自創新英

[Close]
引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-24 21:59 發表
係反自己個溫泉wo
直爆用大技姐係害左自己隊打唔到對面大本
姐係贏唔到啦
唔好傻啦
你字眼唔清晰
禮貌d唔該
係1)敵方的全部我方英雄番溫泉?
還是2)將雙方的英雄都送到自己溫泉?

若是2 直爆當然能羸

其實仲有其他字眼不清晰
歌姬900範圍內減10/13/16/19%"攻擊"和2/3/4/5甲
攻擊?速度?物理傷害?法術傷害?

招3技仲勁過日秀3技                                  招1技又唔知咩黎  出粒再生鋼都好過佢啦   又要cd耐又回得少

18大技更加係離譜       清兵仲屈過毛利

1 lv  1100血     仲高血過信長    玩咩
秋風-  目標

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-24 21:56 發表

18lv技黎嫁 加上 3個都係可以用魔水抗
果技風唔係狂風 用魔水抗到
傷害高 又點姐 打手出魔水都gg佢啦

全部既意思就係無範圍 有範圍做咩姐
整到有範圍姐係救唔到人 幫唔到人 作出黎都無用用途啦 ...
我明全部呢個意思._.
但你究竟明吾明我意思?
阿市招大都系全部人回復血 咁點?
一開大就全場d人回哂血 無論你企系邊?
範圍距離就系要咁用

仲有 有範圍距離點解幫吾到人?
咁阿市招大米廢左? 點解阿市仲咁好用?
就系有範圍距離先練到你開大準吾準
你改到全場都得 無視距離
咁不如吾好整

仲有18lv大 不如每隻英18lv都有火計
學你話用魔水抗到

就系要平衡 先吾會咁做
你隻英18lv大 咁多都系用三千蚊以上先買到既能力
咁整d物品出黎做咩?

禁言禁十幾秒冇魔水死得
大技cd咁耐重要送埋人地d英番溫泉........
送盟軍就算la

招1技冇咩點回到 同宇佐相比之下

有里隻英唔洗玩平手膠拉人了

引用:
原帖由 浩=] 於 2010-11-27 16:27 發表
有里隻英唔洗玩平手膠拉人了
最正係人地直直爆下88左

佢A人地係咪出音符

1技同冇回有咩分別....
招大技爽死
見住會戰果陣 個個大哂果陣 你就可以哈哈哈哈哈哈............爽死 神哂大 (如毛毛一道光之後 全部人唔見哂)
講個故仔比你聽
今日本多,信長去直爆 差一下就爆到果陣
你作出黎既果隻英 一招大
"DUM"一聲 比人打 場已走

引用:
原帖由 乂天蝶卍 於 2010-11-23 22:08 發表
歌姬 本身1lv血量:1100血 魔量:420魔 智英 中立英
天生技:神樂 被動技
把自己的歌聲升級 本攻擊力增大2倍 (本攻擊力姐係唔計物品和技能的加成)
w技:聖言歌曲 100/130/160/190魔 cd:32秒
全友方每秒回復2/4/6/8血(包括 ...
]爆彈無敵論.
a_a

引用:
原帖由 ゞ近衛隊ㄨ 於 2010-12-9 21:52 發表

]爆彈無敵論.
a_a
做咩會爆彈無敵

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-11-25 19:26 發表

我明全部呢個意思._.
但你究竟明吾明我意思?
阿市招大都系全部人回復血 咁點?
一開大就全場d人回哂血 無論你企系邊?
範圍距離就系要咁用

仲有 有範圍距離點解幫吾到人?
咁阿市招大米廢左? 點解阿市仲咁好用?
就 ...

首先 我完全唔明係無謂提出技能距離範圍有什麼意思 你話技能效果過弱就話姐?

w技:聖言歌曲 100/130/160/190魔 cd:32秒
全友方每秒回復2/4/6/8血(包括自己) 持續5/5/7/7秒
全字何解 你懂?

其次 你所謂的18lv技已屈 屈在哪?
18lv有多難升? 此英沒洗兵 殺人技能 經驗只能通過尾刀兵/吸經而來
而吸到的比率你又知道麼?

咁不如吾好整 你改到全場都得 無視距離
藍字copy你 其實姐係咁 宇佐3技就係全場回血回魔
cd仲要差唔多 回血仲要比佢多 而且佢又回埋魔
老老實實我都唔知1技有乜用

仲有18lv大 不如每隻英18lv都有火計
學你話用魔水抗到

不如每隻英都有大波算啦 仲高傷

最後 其實我都唔知d物品有咩用 不如淨係用技能/普攻算啦 買黎做乜姐

YUI*FlowerFlower*

樓上好串喎
不過1技真係冇咩用..

建議大技改送友軍已夠
如對面直爆
比妳甘玩
=????????
妳擺中立英位
甘搶到果軍似係屈好多啵
聯合已有雙cut強勢
加埋妳呢招強制返溫泉
似乎唔洗玩甘制