發新話題

向各位說聲對不起

[Close]

向各位說聲對不起

我人我走過頗多次場,又7,又要串,又要威.我想同大家說聲對不起.
但是,今天我想說,5該大家下次要罵我(或其他人士)時,5好罵人家人.
今天,一個名為死亡十二月的人,他殺了我,我說想殺翻牠,但我太費,最後說想走.她罵我費(應該+合理).
但是,他罵人老母.我同他叫她別罵人老母,我會5開心,但他說理得我開5開心,就係說我老母.雖則我果場都係走左,但我想說,下次5該理下人地感受,要罵就罵我,5好罵人家人(e.g.老母).
我係該死,但5該5好罵人家人
希望你個死亡十二月會改過,
仲有好對不起,我走場

知錯能改係好,但係你會唔會真的改過?

如果你只不過係講對唔住唔改既話,插你既人多的是

希望你真係真心改過~

回復 1# 的帖子

首先一開始玩果陣你已經好多野講,,,,木村有位fat料字頭已經警戎過你

然而,,,玩到中後期,,,你仲話可唔可以走場,,,在場人士都話你廢,,垃圾等等

你就問返其中一個,,,你係米最勁,,,人地冇應你仲不斷追問,,(答我呀...答我啦....)

[人地已冇打算再同你講落去,,,係你自己故意挑釁]

我見形勢不對爆了幾句粗還擊   ,,,,被你問的那位不是最強,,,但你未能完場就無可能勁

---------------------------------------------------------------------------

另外,,,我要罵你仲要顧及你感受??不要引我笑

吊你老母叛逆怒魂 玩111走場 廢就咪哂人時間拉 吊你老母
臭系子

引用:
原帖由 04107 於 2010-12-27 14:08 發表
吊你老母叛逆怒魂 玩111走場 廢就咪哂人時間拉 吊你老母
臭系子
原來你已有前科 ,,,,,講甘多野想掩飾你經常走場既事實

其實.....
我係問死亡十二月你係5係最強
也只看到你罵我費
我係有錯,但你也應該理下我感受....
人地有錯就可以罵人老母?
我不斷叫你答係基於我生氣
我也相信你罵我老母係基於生氣
但你也有錯,5係話人地有錯就不用理他感受,OK?
至於我可5可以改過......ER.......可能起碼一段日子先得,好對不起,但我會努力
(仲有我都說過我走過幾多次場,但係有部份係打字弹,5知關5關我拼音打字事,定係VLAN問題?希望都可以有人解答我- -)
對不起

注意,,,係你不斷挑釁,,,,以及在場很多人都覺得你的過多言語令他們感到困擾,,,

在你步步進逼之下,,,,我才決定使用更嚴厲的字眼去指責你,,,

至於是否引起大眾反感&不安,,,本人不會負上任何責任

請把先後次序搞清楚,,,不是我先問候你,,,而是你先撩起我

---------------------------------------------------------------------------------------

本人既實力不由你來評論ok?

你在懷疑經常殺不了對手的英雄或被殺的情況下

選擇逃避的方法,,,你便不是一個好的玩家

遊戲如人生,,,而且你已多次犯這樣的錯

下次如你要走場,,請不要多多野講,,惹人地黎圍插你

伯母打搞晒 啪啪啪啪啪啪啪.
已射鳥

發新話題