發新話題

入黎

[Close]

入黎

麻煩曾經無理辱罵本團-NIGHT之會員入黎給本團道歉及來個清清楚楚的交代
否則後果自負

哦..........雖然我同night冇過節
但我都聽過vlan好多人串你囉
你冇權叫我地同你道歉同交代清楚囉
後果自負呀?
咁如果佢地話唔道歉又點先?
又唔講清楚D
咁不如你都交代下你Night|席琳所做既好事先啦
比我地一個明白
等我地睇下Night D人呀
做左幾多對得往我地既事先
XD

ok~
既然係咁只可以搵壇主
我係出post之前已經同壇主傾好佐
如果你地唔合作就搵佢...
ok~no problem
仲有,,我可以同你講如果單野係我做既唔會係呢個情度
係會搞到你地場都冇得開
你係想解決定係我地night都踢埋一份...自己諗
同埋你個d所謂好多人串我,,麻煩收一收先
我入game到依家冇人kick過我...點解?
哈~我唔知阿,,大家都同我打得幾開心
一路都係你地幾條柒頭皮係道柒je~]
唔緊要架=v=

引用:
原帖由 ms4RM45z 於 2006-5-16 17:09 發表
哦..........雖然我同night冇過節
但我都聽過vlan好多人串你囉
你冇權叫我地同你道歉同交代清楚囉
後果自負呀?
咁如果佢地話唔道歉又點先?
又唔講栮..
晦氣說話人人都識講 講左咪認囉
依家我地不爽要求道歉又關你咩事
抑或你係所謂串人既其中一份子
做過唔認想則則搏睇情況得過且過既牆頭草?

如果我地發現唔到Local player對Night既批評程度有改善
簡單d講 如果用詞仲好似我引用緊既呢個人咁
我唔排除會主動帶領Night成員踢場

你想打機定係想打字 最後決定權就係度

#4講得岩
我地琴晚已經開會商討過
如果某d人到最尾仲戚惡意批評本團,又屈我地踢場既話
我地可能會成團出動踢場,踢完自己玩
要你地睇下我地真係搞事既時候
你地係根本唔會有機會玩
何況我地唔止vlan一個地方玩,,只係見vlan既速度同網吧區網相差無幾先叫曬night既過黎
各位想繼續有得罵,定係繼續有得玩流星
自己諗過度過先出聲,,唔係到時vlan冇得玩唔好怪我地

我想講..我地24小時都有人ON..如果真係要踢你地場...100%SURE日日VLAN無場係到
唔明我想講咩就自己諗下..

我想講..我地24小時都有人ON..如果真係要踢你地場...100%SURE日日VLAN無場係到

玩game尋開心 何必呢.......

引用:
原帖由 habbk 於 2006-6-2 23:56 發表
玩game尋開心 何必呢.......
對阿....有同感     這平台不是你們night所擁有的....說踢就踢,其他玩家算甚麼...說到底不過就是二個字[自私]
所以...別鬧了
為了一些面子在這裡打口水仗  何必呢?   為了自己的面子在遊戲中亂踢人  又何必呢?

引用:
原帖由 燎原火 於 2006-6-3 13:17 發表

對阿....有同感     這平台不是你們night所擁有的....說踢就踢,其他玩家算甚麼...說到底不過就是二個字[自私]
所以...別鬧了
為了一些面子在這裡打叠...
請閣下 留意一件事 ,由頭到尾我們沒有人承認我們有踢場。上面說的是如果我們有心踢你們場的話,24小時你們也可能不用玩

引用:
原帖由 燎原火 於 2006-6-3 13:17 發表

所以...別鬧了
為了一些面子在這裡打叠...
阿老兄 如果依個唔係平台係金礦 或者我地會踢走晒你地
如果你想Night踢場 我會償你所願 得閒上黎踢晒d場

發新話題