發新話題

都幾多無耐性既玩家

[Close]

都幾多無耐性既玩家

點解我咁講?
如果你入左一個唔係自己開既場 本身就唸住係場主打指令
但因為場主進入load畫面時出左去上網 就換左下一個玩家打指令
但呢位玩家一樣又係出去上網 就無人打指令 大家通常都見到呢d情形
重點係呢到
開始1~4秒 遊戲開始既字幕
5~9秒 → d人會叫"打啦"(即係打指令)
10~19秒 → 一大班人叫 "打啦XX 9  X你"
20~30秒 "RE"

正常  如果一開波你唔係到人地正常會咁講 因為真係太多d xx仔 如果唔想比人話 你要馬上打-rs -ar  時間唔等人的

你錯啦 其實要怪就怪場主 以唔係太多XX仔
因為本身打指令係場主要做既野 但佢明知都要出去上網
搞到換左第二位玩家打指令 但呢位玩家本身就唔知自己要打指令自然出去上網耐左

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-8-21 12:50 發表
點解我咁講?
但因為場主進入load畫面時出左去上網 就換左下一個玩家打指令
但呢位玩家一樣又係出去上網 就無人打指令 大家通常都見到呢d情形
重點係呢到
開始1 ...
你當呢個世界上冇暫停遊戲呢樣野- -?

係wo 真係唔記得有 個幾場都無人用

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-8-21 12:50 發表
點解我咁講?
重點係呢到
開始1 ...
尋日先試完 某某人(紅色)場主 但主機揀我(黃色)
我就梗係問紅色係咪-ar
問既途中 聯合軍有兩個係咁講"-ar""-ar啦""(單字粗口)"
我即刻火起,一野就炮果兩條_ _ "唔係場主就收聲啦"
我開始微笑 以後會努力過的 很好

有一張圖係電腦打-ar 同-rs 嫁嘛....

回復 1# 的帖子

點知佢幾時會番入黎,同埋發生左咩事,開過一場好過啦.唔係有無耐性既問題,係唔知等幾耐既問題。同埋有時根本連第二位玩家都唔知要打野,又要睇一大輪夾雜粗口既說話,re過場最好。

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-8-21 14:48 發表

尋日先試完 某某人(紅色)場主 但主機揀我(黃色)
我就梗係問紅色係咪-ar
問既途中 聯合軍有兩個係咁講"-ar""-ar啦""(單字粗口)"
我即刻火起,一野就炮果兩條_ _ "唔係場主就收聲啦" ...
_!咩7水呀?

回復 6# 的帖子

你是誰?
==================
回復 1# 的帖子
算啦,咁火無用,哂時間,不如開開心心打多場絕信好過

全場人個F10+M制壞唒?
rc群:26208888
歡迎入黎吹水或玩魔獸綜合圖
契仔1號:FiNaL◎峰

算la e+d玩家係咁嫁la

我會禁暫停...很有耐性地等V_V(我好有耐性