發新話題

顯卡驅動

[Close]

顯卡驅動

我想問呢......點解我裝左Intel(R) 82945G Express Chipset Family 9.0.2版本
但系我更新驅動舊野仲話我冇裝既??

我顯卡資料如下

個Intel(R) 82945G Express Chipset Family 9.0.2版本佢自動裝左系C:\Programs file\IEGD 度
個驅動名叫Intel® Embedded Graphics Drivers
佢叫我dl既網址http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16751&ProdId=2159&lang=eng

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1係試手動dl過同裝過

引用:
原帖由 C_k 於 2011-10-19 19:32 發表
1係試手動dl過同裝過
唔知=.="".應該冇裝過....我第一次裝個陣都冇個個file(IEGD)

我就自己手動下載安裝程式番來裝

冇人幫到我?????

更新5到搞到我玩5到某些game

試過回復驅動程式?

引用:
原帖由 =[] 於 2011-10-21 19:27 發表
試過回復驅動程式?
我冇裝過喱個驅動........冇得回復= =

真系冇人幫到我= =.

上網搵更新板 我唸你5係最新既安裝file

引用:
原帖由 ♥_靈魂S 於 2011-10-23 23:30 發表
上網搵更新板 我唸你5係最新既安裝file
上過intel搵,整個自動檢測但系佢話我冇野更新,跟著我手動搵.,就系#1個網

唉= =,點算啊......

顯卡個合唔係有LINK比你上去單架咩
每次 殺不死你 殺不死你 也醫好你

引用:
原帖由 神聰 於 2011-11-22 18:49 發表
顯卡個合唔係有LINK比你上去單架咩
唔g去佐邊= =

嘩正張野同我一樣
7年前買母版送架
poor guy

發新話題