25 12
發新話題

del:::::::::::::::::::

[Close]
引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-13 18:29 發表

唔止係走場
你自己無品推3推4 唔認 ?_?
一定係走場先無品?
你暗黑小馬 一定推3推4 唔認無品 我先針住你
慢慢吧,連rp都唔咁放^^
只係cap我講粗口果1張圖!^^似狗啦

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 18:30 發表
慢慢吧,連rp都唔咁放^^
只係cap我講粗口果1張圖!^^似狗啦
証明你無品 要RP?
我CUT埋頭比你 砲力驚人喎

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=525088&extra=page%3D1

唔識解釋? 逃避? 女人?

你屈我武神果度點計?
暗黑團得個屈字?

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-13 18:31 發表

証明你無品 要RP?
我CUT埋頭比你 砲力驚人喎

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=525088&extra=page%3D1

你屈我武神果度點計?
暗黑團得個屈字? ...
緊係要啦,我都想比人睇下邊炮先架!!加上你4fd打我一個暗黑你地都輸><唔話得!
你屈我無品點計?(小馬果場,系星網!我都系果到睇住,但可惜你地4fd都輸比一個暗黑- -)怪唔之得你條rp唔放得

創造 新暗黑

暗黑聖帝你黎同我解釋未
比埋個 頭你都可以仲問邊個砲先?

有哂圖都話屈你?見到你砲先 有哂頭 仲有
一齊嘈你就4FD? 講左全部都唔識 點4FD 
咁全VLAN全部都係我FD?

RP我無放?
我一早UPLOAD埋上網 你自己見唔到話我無放?
我搵到條LINK你地係唔係同我VLAN消失?

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-13 18:34 發表
緊係要啦,我都想比人睇下邊炮先架!!加上你4fd打我一個暗黑你地都輸>
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 18:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5182772&ptid=525375][/url]
睇清楚係咪走場先講啦!
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 10:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5181356&ptid=524854][/url]
求下你唔好扮ON_啦
問題1:不要傻,我好少自己一個人屠街,要屠街一定有幾個暗黑系到!謝<我的回應
我說:我有話過一定?加上有我係話我好少一個人屠街!^^係好少明?咁比你見到我一場半場有問題??
問題2:樓主可唔可以講下果場有邊幾個暗黑仔系到?<我回應
我說:你前果張圖,都無打開人單,我都係想睇下果場有邊個系到!問佢拿RP姐!有咩問題?<
佢的問題:約人計分自稱搵佢火軍 (火 軍 得 3 人 得 0 勝 計 咩 分 ? 3 打 5?)
我說:3個人有咩問題?如果真係要打,你怕我暗團無人咩^^?仲有0分局有咩問題?打友E唔得ge?
咁我現在問你打唔打計分呀? 係wo你無團bo~點好呢?我係咪招錯人呢
藍字 你係問人有無暗黑仔 同拎RP 有咩關係啊 問你幾歲 就答食左飯 你知唔知你UP緊咩

RP??我一早UPLOAD埋上網啦 你果場係度喎 你自己無RP既? 要人地比RP你?
原來你自己唔識搵RP??? 飯洗唔洗餵你食埋??  群腳仔@@? 打信長打上腦O_O?

你3個人0勝 就咪扮勁打計分啦 3個人打計分 火軍喎 暗黑團靠叫人計分恐人搵食? 0分團???
綠字 你口不對心 自大咀巴 無問題? 你咁講 暗黑團走場有咩問題? 暗黑團係砲團有咩問題? 暗黑團係無品 又有問題?

咁你團長叫你唔好砲  唔好上黎VLAN論壇 唔好一個人屠街 你又點解釋啊 ??
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:24 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176163&ptid=524965][/url]
自問手下200都禁此入本區,我都係唔想開戰
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176146&ptid=524965][/url]
小馬已被我禁入此區!唔想因為其他人的說明已開炮
團長車大砲囉,睇黎又要開POST
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-12 18:04 發表
開番左個奇異〞花♂(岩岩註冊)<<<加上係暗黑武神的分身ac^^
係唔係分身 版主1check 就知道係唔係分身
如果我唔係分身
你暗黑團同我解團好唔好

暗黑小馬鐘意咩都屈
屈人地武神?
我笑了
Check Ip 唔該
唔係分身 你同我解暗黑團 同你賭好唔好
咁多口水 全vlan都係武神?

呢家先知道暗黑團靠「屈字」搵食
本來都想收下手唔串暗黑團
你個暗黑小馬真係令我好反感
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 18:22 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5182727&ptid=524980][/url]
要屈的可以慢慢屈!
就請你唔好把少少=100%

你4fd都比我一個暗黑gg到,你地就炮~我炮番你就話我炮團^^(gd屈)

你話你暗黑幾多人啊
我睇下你暗黑多人 定係VLAN唔鐘意你地既多人D
你自己唔答我野就收聲啦
無咪無品囉 仲乜唔認推3推4姐

唔好潛水啦 暗黑小馬
人地問你咁多野 你一個都唔答下人
做咁多無品野 早知今日又何必當初呢
仲要搞臭自己個團 你個團真係陰公豬
暗黑小馬肯答我未??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-13 18:35 發表
暗黑聖帝你黎同我解釋未

藍字 你係問人有無暗黑仔 同拎RP 有咩關係啊 問你幾歲 就答食左飯 你知唔知你UP緊咩

RP??我一早UPLOAD埋上網啦 你果場係度喎 你自己無RP既? 要人地比RP ...
出來跟我說吧!!我都想小馬認識你,你跟本就系到淆,4打1都輸~怪唔得rp唔咁放!
你咁多問題都係屈,人地造好少自己一個屠街唔係話100%,咁你見到佢有咩問問題?
咁查到你唔係同一個人唔係點?就要解團?
咁你夠屈小馬都係分身啦~咁你係咪要自殺呀?
用腦未?
3分定點,淆就快說!
創造 新暗黑

引用:
原帖由 奇異〞花♂ 於 2012-4-13 18:35 發表
暗黑聖帝你黎同我解釋未
有哂圖都話屈你?見到你砲先 有哂頭 仲有
一齊嘈你就4FD? 講左全部都唔識 點4FD 
咁全VLAN全部都係我FD?

藍字 你係問人有無暗黑仔 同拎RP 有咩關係啊 問 ...
放rp啦,圖唔想睇,我只睇有沒走場,有走就一定踢啦
創造 新暗黑

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-13 18:39 發表
出來跟我說吧!!我都想小馬認識你,你跟本就系到淆,4打1都輸~怪唔得rp唔咁放!
你咁多問題都係屈,人地造好少自己一個屠街唔係話100%,咁你見到佢有咩問問題?
咁查到你唔係同一個人唔係點?就要解團?
咁你夠屈小馬都係分身 ...
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-13 18:40 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5182834&ptid=525358][/url]
老老實實,由頭到尾都問RP
RP我無放?

我一早UPLOAD埋上網 你自己見唔到話我無放?
我搵到條LINK
你地暗黑係唔係同我VLAN消失?

引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-13 18:40 發表
呢家唔係話你小馬走場
走場有幾出奇?個個人都有走
問題係

第1開波咀砲
第2 無品唔認推3推4
第3 兇人計分 自己火軍3個人計咩分???
第4 反屈人地武神?反屈人地4FD?

回復 23# 的帖子

要嘈去其他post嘈 咪係我個post嘈丫,你地嘈交你地事吾好係我post嘈交丫

引用:
原帖由 〝暗剎﹏夜 於 2012-4-13 18:44 發表
要嘈去其他post嘈 咪係我個post嘈丫,你地嘈交你地事吾好係我post嘈交丫
我唔係針對你地暗黑
只係見到暗黑某會員無品
一係叫你團長PM我慢慢傾

25 12
發新話題