發新話題

我無呃你地架

[Close]

我無呃你地架

真係彈左個野出黎 係vlan lag:'(:'(
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

馬姐走場9

我信你丫 岩岩我都係咁

引用:
原帖由 止水果隻眼 於 2012-4-13 18:27 發表
馬姐走場9
睇清楚係咪走場先講啦!

引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 18:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5182772&ptid=525375][/url]
睇清楚係咪走場先講啦!
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 10:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5181356&ptid=524854][/url]
求下你唔好扮ON_啦
問題1:不要傻,我好少自己一個人屠街,要屠街一定有幾個暗黑系到!謝<我的回應
我說:我有話過一定?加上有我係話我好少一個人屠街!^^係好少明?咁比你見到我一場半場有問題??
問題2:樓主可唔可以講下果場有邊幾個暗黑仔系到?<我回應
我說:你前果張圖,都無打開人單,我都係想睇下果場有邊個系到!問佢拿RP姐!有咩問題?<
佢的問題:約人計分自稱搵佢火軍 (火 軍 得 3 人 得 0 勝 計 咩 分 ? 3 打 5?)
我說:3個人有咩問題?如果真係要打,你怕我暗團無人咩^^?仲有0分局有咩問題?打友E唔得ge?
咁我現在問你打唔打計分呀? 係wo你無團bo~點好呢?我係咪招錯人呢
藍字 你係問人有無暗黑仔 同拎RP 有咩關係啊 問你幾歲 就答食左飯 你知唔知你UP緊咩

RP??我一早UPLOAD埋上網啦 你果場係度喎 你自己無RP既? 要人地比RP你?
原來你自己唔識搵RP??? 飯洗唔洗餵你食埋??  群腳仔@@? 打信長打上腦O_O?

你3個人0勝 就咪扮勁打計分啦 3個人打計分 火軍喎 暗黑團靠叫人計分恐人搵食? 0分團???
綠字 你口不對心 自大咀巴 無問題? 你咁講 暗黑團走場有咩問題? 暗黑團係砲團有咩問題? 暗黑團係無品 又有問題?

咁你團長叫你唔好砲  唔好上黎VLAN論壇 唔好一個人屠街 你又點解釋啊 ??
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:24 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176163&ptid=524965][/url]
自問手下200都禁此入本區,我都係唔想開戰
引用:
原帖由 暗黑☣聖帝 於 2012-4-12 02:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5176146&ptid=524965][/url]
小馬已被我禁入此區!唔想因為其他人的說明已開炮
團長車大砲囉,睇黎又要開POST
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-12 18:04 發表
開番左個奇異〞花♂(岩岩註冊)<<<加上係暗黑武神的分身ac^^
係唔係分身 版主1check 就知道係唔係分身
如果我唔係分身
你暗黑團同我解團好唔好

暗黑小馬鐘意咩都屈
屈人地武神?
我笑了
Check Ip 唔該
唔係分身 你同我解暗黑團 同你賭好唔好
咁多口水 全vlan都係武神?

呢家先知道暗黑團靠「屈字」搵食
本來都想收下手唔串暗黑團
你個暗黑小馬真係令我好反感
引用:
原帖由 暗黑☣小馬 於 2012-4-13 18:22 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5182727&ptid=524980][/url]
要屈的可以慢慢屈!
就請你唔好把少少=100%

你4fd都比我一個暗黑gg到,你地就炮~我炮番你就話我炮團^^(gd屈)
有哂圖都話屈你?見到你砲先 有哂頭 仲有
一齊嘈你就4FD? 講左全部都唔識 點4FD 
咁全VLAN全部都係我FD?
你話你暗黑幾多人啊
我睇下你暗黑多人 定係VLAN唔鐘意你地既多人D
你自己唔答我野就收聲啦
無咪無品囉 仲乜唔認推3推4姐

唔好潛水啦 暗黑小馬
人地問你咁多野 你一個都唔答下人
做咁多無品野 早知今日又何必當初呢
仲要搞臭自己個團 你個團真係陰公豬
暗黑小馬肯答我未??