發新話題

v英獎勵

[Close]

v英獎勵

v英可以得到一棵仙草
可於10秒內回200血和200魔
受到傷害將會打斷回復效果

歡迎討論

v中隱英已經係最好既獎勵啦.樓主搞gag
搞咁既野對平衡有咩幫助?_?

甘v中  令人唔想完既英都可以有 d野可以 補償   續戰能力多d 都肥到喔- -   你估你神手咩   下下v到隱英    你算哪根蔥

回復 3# 的帖子

呢樣野有咩用.真係多舊魚.
受到傷害就停回血,咁不如唔好用啦.食舊豬肉都差唔多等於呢舊所謂'仙草'
仲有補償到幾多?1埸入面用1次就冇左嫁喇啵.續戰能力多?多幾多呀
樓主哥哥,呢度係平衡創念區.唔該諗清楚平衡到d咩野先

引用:
原帖由 您算哪根蔥 於 2012-8-29 18:59 發表
呢樣野有咩用.真係多舊魚.
受到傷害就停回血,咁不如唔好用啦.食舊豬肉都差唔多等於呢舊所謂'仙草'
仲有補償到幾多?1埸入面用1次就冇左嫁喇啵.續戰能力多?多幾多呀
樓主哥哥,呢度係平衡創念區.唔該諗清楚平衡到d咩野 ...
起碼有好過無先
不解釋

回復 5# 的帖子

梗係不解釋啦.因為你都解釋唔到樣野有乜用

引用:
原帖由 jacky111 於 2012-8-29 18:53 發表
甘v中  令人唔想完既英都可以有 d野可以 補償   續戰能力多d 都肥到喔- -   你估你神手咩   下下v到隱英    你算哪根蔥
不能認同更多
已經唔想理佢Z_Z

回復 7# 的帖子

說好的歡迎討論呢?
定係你連呢樣野既真正價值都唔知???

樓主係咪玩火影-- ?   火影V英會送野...

如果真係送  送番game入面本身有GA野會好D.

但係其實無乜野好送,,,,   送樹支......
如果你話再生剛個D...     咁場場個個都V英 ...
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

引用:
原帖由 囧-神 於 2012-8-30 18:37 發表
樓主係咪玩火影-- ?   火影V英會送野...

如果真係送  送番game入面本身有GA野會好D.

但係其實無乜野好送,,,,   送樹支......
如果你話再生剛個D...     咁場場個個都V英 ... ...
無玩火影
人地新版v英都會送200$(無記錯既話)
送入面既野既話
送個170$ 都ok既
或者送粒仙石/豬肉
人地s版D隱英都勁好多
隱英真田本多

v英者送300就差唔多

發新話題