發新話題

[交流] (30/4) ~革神語~天啟劍神 討論 更新至第四集

[Close]

(30/4) ~革神語~天啟劍神 討論 更新至第四集

~革神語~天啟劍神 討論

第一集

套野唔錯

又係去異世界...而且係身份對換...

係我發夢成日諗既野...

對方幫你完成你身份..你完成對方身份...

男主角又係主角光環..而且已經有超強大既女主角

個女角我幾鐘意...個不死老蘿莉就一般般=_= 無萌點

男主角有新旅程..去地獄練功...一定會變強之後報仇
所以話男主角係不死....之後咁幸運女主角都跟左去..有女陪點都唔會係地獄係天堂

之後用隻大腿夾住個書包..咁耐...個書包都...

第三集我等左勁耐先有...字幕檔...但無咩特別..第四集應該超正

第四集預告

開大技開到喊晒口...咩料=_=

第四集男主角外掛開得太大...係創世之劍...已經得到新力量/....

之前只有防禦..依家有攻擊屬性XD

異世界

心前的凶器太強.............

引用:
原帖由 D3sTinY 於 2013-4-10 23:13 發表
心前的凶器太強.............
張圖已經比你目測到胸器強大

有第二集啦..大家睇左味

我重諗緊個書包帶過去..用條大腿夾左咁耐會唔會有味

第三集有D悶..因為男主角無開外掛..

期侍第四集..覺醒XD

第3集比個垃圾打傷 吾開心

引用:
原帖由 蓶〞小影 於 2013-4-24 17:05 發表
第3集比個垃圾打傷 吾開心
係男主角未開外掛姐...第4集一開外掛,應該屈機到最後一集...都係男主角光環係王道XD

星期幾更新一集 :loveliness: :loveliness:

引用:
原帖由 〝ζPeCaiL☆ 於 2013-4-29 18:57 發表
星期幾更新一集 :loveliness: :loveliness:
毒到哭....
DarkFlameMaster

引用:
原帖由 漆黑烈火使 於 2013-4-29 19:04 發表

毒到哭....
OK啦

星期二就更新

男主角又開 外掛..不得了XD

發新話題