發新話題

1.6.2極限生存

[Close]

1.6.2極限生存

招死士同我一齊玩,完全不用任何指令和作幣,保正絕對公平
遊戲開始時間:2013年10月19日 17:00
區域:minecraft1區
星期六-日 大約12:00
!!使用了禁止tk模式!!
ps:由於不用任何指令(包括tp) ,所以你需要自行到我的屋位置才能找到我,過程請小心^^
遊戲結束日期:我死亡
如有興趣請留言你的MC名~以方便我去確認你是來玩的。

怎么找到你啊?新手不会用VLAN进入你们的服务器

引用:
原帖由 q7219274 於 2013-10-22 12:51 發表
怎么找到你啊?新手不会用VLAN进入你们的服务器
進入服務器呢樣野基本上人人都知道 玩得minecraft邊會連服務器都唔識入=,=? 不過我都略作說明:在"直接連線"度打192.160.240.xx(ZID)就OK

目前遊戲發展出太多,指令同插件,已經失去當初的激情.

我!!!我mc name:kuen133

引用:
原帖由 kuen133 於 2013-10-22 19:46 發表
我!!!我mc name:kuen133
ok 根據時間係1區留意我個名係唔係度同IP就入到

我又要玩,MC NAME:Owen

我想問下點睇MC NAME????

回復 4# 的帖子

所以我比較喜歡純生存,不用指令才有意義

以前好中意挽Mc。
不過至從升左中五就忙到喊。
得閒有時候先上下vlan睇post咁炸
不過都留住名先啦,有緣我地會見到面嫁
Mc Name: aKeNo.  
→〔花x飛ぶ〕z

................MCName:  keung

收不收小白呢?

吾之名,隐于市,世人常称:yds

回復 12# 的帖子

其實任何人都可以入我個ser~不過留名方便我認

遊戲清況報告

過了差不多10天了,可惜至今都沒有人能成功到達我家 吾天天期待終有一天會有人成功到達我家

我想挽~

Mc name : jason
我點睇您:XXXXX 個D ?

發新話題