30 12
發新話題

我話你講大話,你話你冇(入黎傾啦,你自己講要傾)

[Close]
都係影定張相廢事你一陣刪左張相又話你自己無放過又屈我屈你就唔好啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
-    無奈我心 要辨難辨.. `

做乜偷拍我62殺水門出黎......哈哈哈

引用:
原帖由 Panda0FApink 於 2014-5-1 17:49 發表
速度快d入!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實講真你果陣甘廢。唔使點肥都贏啦。使圍你村?睇下你條村既殺數同死數啦。加上你果場月光玩到後期完全冇用

rp 睇到 成個過程唔需要你上黎解釋比人聽 ;
係我帖先講完叫人低Lv唔好解釋 ;
家陣您全vlan最高咩?
咁你又解釋什麼喔.
還是你也想說你也是個人意見喔
嘿嘿
引用:
原帖由 無謂♣纏繞 於 2014-5-2 01:01 發表
其實講真你果陣甘廢。唔使點肥都贏啦。使圍你村?睇下你條村既殺數同死數啦。加上你果場月光玩到後期完全冇用

連回是不對的行為

有時d版主未必咁不近人情
雖然 連回是不對的

有時發表意見 避免唔到連回 ;
唔係好似你D鳥開不同AC 咁 次次同一樣咁回咪得
自己扣完分 想人地扣埋分咁黑心~_~"

規則就係規則 RIP
(有我必贏)

引用:
原帖由 凌晨舊戲〃 於 2014-5-2 03:02 發表
rp 睇到 成個過程唔需要你上黎解釋比人聽 ;
係我帖先講完叫人低Lv唔好解釋 ;
家陣您全vlan最高咩?
咁你又解釋什麼喔.
還是你也想說你也是個人意見喔
嘿嘿
  ...
乜有人DOWN個RP咩??睇下啦果1個人係咪你自己?訓醒未

其實沙仲有個未走 緊係比人爆城XDD

唔DOWN係另一回事-,- ' ?嫌下載同睇都煩既-,-  咁咪唔好多事管人
咁你姐係未下載-,-' 咁你出乜聲 '
件事又唔知 a_a ''

同埋你既野.. 唉 唔講啦

廢事抄你d舊野出黎講

相信好多人都心照

引用:
原帖由

魔獸偉

於 2014-5-2 09:36 發表

乜野阿.. 比人g哂先走架. 佢岩岩走哂先影架 ; 我地岩岩g左木 幾秒之後我地個城就爆左 ; 佢地一直圍村 我地先輸都爆木 ; 結果g左木 ; 比水g ; 明唔明a_a ' 你唔係覺得我會走場啊其實
引用:
原帖由 IyE_魂 於 2014-5-2 13:32 發表
其實沙仲有個未走 :L 緊係比人爆城XDD

ok rip /.\
引用:
原帖由 天使的節奏 於 2014-5-2 05:55 發表
規則就係規則 RIP

同埋個rp係我放上黎我自己down反黎做咩?
我問你訓醒未就真
引用:
原帖由 魔獸偉 於 2014-5-2 09:36 發表

懶到連rp都唔睇又鐘意管人件事
就唔該你反屋企抖抖啦
係到阻住成個地球轉動以及正常運作
please?
引用:
原帖由 魔獸偉 於 2014-5-2 09:36 發表