27 12
發新話題

[知識] 有冇人知邊到有學跳hip Hop班呀-0-!

[Close]
Hip is the knowledge, Hop is the movement.

引用:
原帖由 ╒Ruido-K╛ 於 2009-4-30 23:13 發表
搞下爛GaG 比你串....哭....
=.=一d都唔爛lo 一d都冇gag feel  學多幾年先出黎啦

引用:
原帖由 kaka123 於 2009-5-1 11:06 發表
Hip is the knowledge, Hop is the movement.
英文程度有限= =sorry

引用:
原帖由 £妖一 於 2009-4-30 23:23 發表
小西灣 蒲吧
詳細d得唔得呀=口=

不如你學芭蕾舞la gag,唔好好似串╒Ruido-K╛咁串我

回復 20# 的帖子

十分同意.............我一開始都想講芭蕾舞HAHA
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

官塘都有一間啦...我d fd都有去學,,,,而且我自己都有tim@@
雖然唔係好勁 但係d倒立,側fish  個d都ok既=3=不過hold唔到好耐,,,
only 1秒=[

引用:
原帖由 ※SyoTa-XxX● 於 2009-5-7 20:32 發表
官塘都有一間啦...我d fd都有去學,,,,而且我自己都有tim@@
雖然唔係好勁 但係d倒立,側fish  個d都ok既=3=不過hold唔到好耐,,,
only 1秒=[
講詳細d得唔得呀=口=
我想知地址 價錢/堂數果d呀= =....我未學過跳舞..要新手班0o0 15歲

課程:Breaking新手班(適合初接觸或對breakin'有興趣人仕)
時間:逢星期4 下午6:00-7:30
地點:觀塘私用舞室(永興工業大廈)
費用300 / 4堂
人數:約8人

5月7日第1堂  少量學額 盡快報名*首堂一定要交全期4堂學費
學費不會因無故缺課而退還
請報名時考慮清楚

有興趣者請add msn :
[email protected]

我D  FD都係係到學,,,你可以自己去睇下的

既然你鍾意狄易達 去加入狄易達軍團啦-.-
上網search=.=

引用:
原帖由 ★﹑細傑ζ 於 2009-5-9 08:46 發表
既然你鍾意狄易達 去加入狄易達軍團啦-.-
上網search=.=
加左好內啦 哈哈  因為我d fd都有加@@

引用:
原帖由 ※SyoTa-XxX● 於 2009-5-8 16:45 發表
課程:Breaking新手班(適合初接觸或對breakin'有興趣人仕)
時間:逢星期4 下午6:00-7:30
地點:觀塘私用舞室(永興工業大廈)
費用300 / 4堂
人數:約8人

5月7日第1堂  少量學額 盡快報名*首堂一定要交全期4堂學費
學 ...
=0=...人數 8人... 時間過左第一堂wo-0-
同埋 time 唔岩我/口\ T_T

27 12
發新話題