71 12345
發新話題

[閒聊] 大家有冇睇動漫(1)?

[Close]
引用:
原帖由 小御 於 13-5-2009 00:55 發表
我分享下我而家追緊既漫畫啦
分別係大熱既: 火影~海賊王~BLEACH~家庭教師HITMAN REBORN~EYE SHIELD21~
較為冷門既有:GAMBLE(賭國神童)~少年刑警~夜櫻四重奏~美食的俘虜~最佳命醫~   魔王的父親~新網球王子
同埋 ...
家庭教師我覺得唔多好睇
賭國神童唔算好睇,詐欺獵人算同類但好睇好多,賭國神童主要因為冇咁多野諗...睇住主角時來運到咁就贏左有時真係覺得悶
美食的俘虜極正 絕不冷門
新網球王子都唔算冷門吧...
最佳命醫係咪叫醫龍 唔多清楚...醫龍睇左一半冇睇了
壓力大,剋服緊

我其他我唔睇
我火影睇得等佢出,海賊追緊動畫 鋼鍊就睇哂

電車男

動漫必用稱號
退下前線

引用:
原帖由 ︴卄撒旦〥 於 2009-5-14 09:57 AM 發表
電車男

動漫必用稱號
為什麼呢

引用:
原帖由 cocacola_ 於 2009-5-14 02:22 發表

家庭教師我覺得唔多好睇
賭國神童唔算好睇,詐欺獵人算同類但好睇好多,賭國神童主要因為冇咁多野諗...睇住主角時來運到咁就贏左有時真係覺得悶
美食的俘虜極正 絕不冷門
新網球王子都唔算冷門吧...
最 ...
最佳命醫同醫龍同似係兩樣野黎........ 最佳命醫而家先出到第四

回復 56# 的帖子

Fate迷 Saber控報到
話時話 我之前買左Fate/Complete Material既第一本Art Material
之後果兩本出左未?

fate/cm好似未出...不過saber寫真集出左-網上都有  fate/fc fate/uc既畫集係買game送-網上都有d雜圖

睇saber唔一定要官方既...工口漫&kuso都好多
引用:
原帖由 傻秋ㄦ 於 2009-5-14 00:32 發表
saber係咩野黎嫁 ???
saber喱樣野....你上網搵下命運守護夜/fate stay night 睇下就知

YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-5-14 06:16 PM 發表
fate/cm好似未出...不過saber寫真集出左-網上都有  fate/fc fate/uc既畫集係買game送-網上都有d雜圖

saber喱樣野....你上網搵下命運守護夜/fate stay night 睇下就知 ...
好睇的嗎 ???

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-5-14 18:16 發表

saber喱樣野....你上網搵下命運守護夜/fate stay night 睇下就知 ...
Fate/CM有三彈 我只係買到第一彈既限定版..即係有使魔召喚陣果個紅盒送
裡面有齊Fate/stay night , ha既工口圖XD...

哇0,0你買到限定版.....你可以去信和到睇下應該有第3彈  第2彈多數比人買哂
......
YUI*FlowerFlower*

怎麼這全是saber控=-=
沒有其他控的嗎? 例如大叔控之類的

71 12345
發新話題