發新話題

[Slaug htering] KF團招人

[Close]

[Slaug htering] KF團招人

[Slaug htering]  KF團招人

所有想入[Slaug htering]KF團
本團開設SER
[Slaug htering]KF server 有咩問題都可以係到回復
關於[Slaug htering]KF 團
申請入團方法:
姓名:[S.h]xxxxxx
有冇咪:有/冇
lag唔lag : lag/唔lag
msn:

如果認為以上既要求你已經符合哂的話同想入團既

要求只係要部電腦要勁
因為入左[Slaug htering]我地個團
有可以[Slaug htering]團會擴充
有可能要裝好多game
不個都可以唔個個GAME都裝

本團M:[email protected]

人開團你又開團.....-,-

^_^
鬼叫CS1.6個機房冇人入咩-口-
轉去KF  ^_^

註冊時間2009-5-28
小朋友你好
又上返水搏上位?
扮有機房?
[Curio]Oz~*

上次都教精你啦
又咁樣呃post??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[Curio]Oz~*

仲有個團名
咩[Slaug htering]
slaughter係屠宰,屠殺
可以加ing form
但係最基本.....個字分開左....Slaug htering係咩字尼??
變成meaningless.......
你唔識英文就唔好懶高深用slaughtering啦
用返killing啦你 ......我諗你會將killing變做"kil ling"

用[S.h]做縮寫 咁S.h stand for wt呀?

[Curio]Oz~*

Email:  [email protected]  

你之前係game叫[G.o.D]lok 呀河

[G.o.D] 團真係勁!咁快摺埋左
[Curio]Oz~*

下-口-
你0n9 ?????

點解咁多團都會有呢句既=_=
因為入左[xxxx] 呢個團
大有可能要裝好多game
無聊想問下= =

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2009-6-2 19:27 發表
點解咁多團都會有呢句既=_=
因為入左[xxxx] 呢個團
大有可能要裝好多game
無聊想問下= =
因為佢又做copy cat
copy我團個post (sosad)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
[Curio]Oz~*

樓主真sm         
人の最も重要なものは金銭ではありません
きみはどんなためです生存しています

Slaug htering]  KF團招人

所有想入[Slaug htering]KF團
本團開設SER
[Slaug htering]KF server 有咩問題都可以係到回復
關於[Slaug htering]KF 團
申請入團方法:
姓名:[S.h]xxxxxx
有冇咪:有/冇
lag唔lag : lag/唔lag
msn:

如果認為以上既要求你已經符合哂的話同想入團既

要求只係要部電腦要勁
因為入左[Slaug htering]我地個團
有可以[Slaug htering]團會擴充
有可能要裝好多game
不個都可以唔個個GAME都裝