發新話題

[Left 4 Dead] l4d團

[Close]

l4d團

本人想開設一個l4d團
不過又唔知有咩係需要嫁
大家可以幫幫忙嗎?
کaþKa

支持支持
應該不需要什麼的
一個團只需要團長和團員的和諧共處

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-7-12 02:58 發表
支持支持
應該不需要什麼的
一個團只需要團長和團員的和諧共處
感簡單?!?!
我見人地又開網站..又衣個又果個- =
کaþKa

=w=
果個有個msn...= =
کaþKa

咁你咪放埋個msn or steam id 出黎lor
不過我相信會有好多人add你

引用:
原帖由 manuhin 於 2009-7-12 03:09 AM 發表
咁你咪放埋個msn or steam id 出黎lor
不過我相信會有好多人add你
狼嚎警告.請小心+_+

ka 唔建議貼msn.盡量用pm去卑人.廢事狼群出沒+_+....

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

其實你應該先搵一班人先...

吾係開左先黎收...

係未開之前已經收定

至於上面話吾好供MSN出黎  你咪供個M群出黎
(但係記得保密自己MSN,入面有SETTING吾公開)

其實論壇呀..網果d..要吾要都冇咩大問題
因為你d會員都吾會上掛...而且都吾會幾十至幾百人掛..
如果得十零二十個..你個論壇要吾要都罷...

網就見仁見智....只係方便聯絡
(有冇人知你個網係另一回事)

暫時係禁多...有咩可以再問

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-12 04:02 發表

狼嚎警告.請小心+_+

ka 唔建議貼msn.盡量用pm去卑人.廢事狼群出沒+_+....
你試過??????

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2009-7-12 11:07 AM 發表
你試過??????
有人試過+_+
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

團隊官網等輔助性質既野係次要,

團員,制度,領導先係重要

最重要係招生招啲好啲既,

所以招生條件你要好好講一講,

連絡方法,和入團資格,可以既寫埋開團宗指

免得重滔我既失敗,仲有確立好團規,和制度,免得出現不該出現的爭執,

選人方面建議

萬萬不要選啲賤人,小人,   <--人品方面     (引用靜思語-- 父母恩大,太陽光大,小人氣大)

寧可選一個笨既番黎培養也不要選一啲,有機心,有目的既人,    <--技術方面

人品方面eq高啲好,唔好話輸了辯唔得,或者成日覺得一定唔購人地打    <--心理,eq方面

選人既野並非一時三刻可以清楚該人,睇得清楚固然好,睇唔清楚都唔緊要,因你有一個明確既制度和宗旨.

講到呢度先,有其他問題隨時搵我.

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-12 22:32 發表

有人試過+_+
係咪話緊我?

發新話題