發新話題

16強 比賽時間

[Close]

16強 比賽時間

只係得幾日時間就要打至少6場
會唔會是唔足夠?????
之前一個禮拜先打兩場就太長
而家4日打至少6場............................
是唔是應該要改下佢???
16強 8強

之前設定的時間 也是3日打2場
但VLAN清楚知道雙方約時間有困難 才讓大家多幾天
現在情況一樣 請儘快約好
雙方定出來的時不要太離譜就可以了

引用:
原帖由 Server2007 於 2009-8-2 15:41 發表
之前設定的時間 也是3日打2場
但VLAN清楚知道雙方約時間有困難 才讓大家多幾天
現在情況一樣 請儘快約好
雙方定出來的時不要太離譜就可以了
我先等待你討論完~~~~~~~~~€

你地唔系話拖得太慢咩?  入到16強, 個個團應該都好積極, 唔會想再拖.

點解要玩分組賽
唔玩淘汰賽...........

其實d分有咩用. .  . .?

這樣子又太過快了吧....
之前才一星期打2場
現在3天便要打6-9場
實在有一些距離吧

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-8-2 22:58 發表
你地唔系話拖得太慢咩?  入到16強, 個個團應該都好積極, 唔會想再拖.
我無話過=-.=-=
雖然之前果個係慢
但係呢個真係太少時間
只有幾日時間要約晒3隊同最少打6場.........
之前只係兩場......

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-8-2 22:58 發表
先多謝龍大為個比賽咁辛苦
入到16強的確每個團都會比較積極
但係以每場1小時黎講  3日要打6~9場的確比較吃力...
萬一有隊伍時間上夾唔到 要一日打晒真係比較辛苦
亦都感謝vlan作出調動比賽時間既安排

沒差..呢個時間不錯..朕成日都空閒
沒團打簡直在發呆 時間愈短愈好

號外 號外 上樓是宅男 上樓是宅男
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 Missu 於 2009-8-3 05:04 發表

先多謝龍大為個比賽咁辛苦
入到16強的確每個團都會比較積極
但係以每場1小時黎講  3日要打6~9場的確比較吃力...
萬一有隊伍時間上夾唔到 要一日打晒真係比較辛苦
亦都感謝vlan作出調動比賽時間既安排 ...
客氣了, 哩個比賽, 你地各隊先係主角, 我只系負責協調的小配角,
希望大家玩得開心

發新話題