73 12345
發新話題

[Counter-Strike] ``SylLovE~公開招人入團

[Close]
琴日比你地團個外掛玩死><
Ace* ' v '

咩名~邊個外掛,幫你查清楚!!

5g係5係比人扮你team,但係你team人d名
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最勁咩槍:咀/M4
玩左幾年:1年多
成日都係咩ser:
cs入面叫咩名:WinG
每日可以玩幾內返學)玩6个鐘 (放假)一天
留msn:[email protected]

引用:
原帖由 hihi12 於 2009-8-30 10:38 發表
佢冇玩cs,佢岩岩同我地team玩緊信長,我估有人扮我地隊,去破壞我地團既聲譽!!

我冇玩cs呀  我問團長佢地玩唔玩? 佢地話唔玩 我就唔玩啦 我就玩信長啦
唔好屈我

引用:
原帖由 hihi12 於 2009-8-30 10:38 發表

佢上面果句 C.C.A Hook V3.2 For xxxxxxxxx
即係已經開左cheat la
果句野係開左個cheat,個cheat自動幫佢講lee句野架
低能架
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-8-30 10:54 發表

佢上面果句 C.C.A Hook V3.2 For xxxxxxxxx
即係已經開左cheat la
果句野係開左個cheat,個cheat自動幫佢講lee句 ...

e個就係外掛

就係佢喇
Ace* ' v '

佢冇開掛架~佢同緊我地玩w3架!!!我可以証明

引用:
原帖由 kiu0203 於 2009-8-30 12:11 發表
佢冇開掛架~佢同緊我地玩w3架!!!我可以証明
即係你話又係有人冒你地?
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

團長你好,我係``SylLovE~ CS:CZ,本人已經收了2名通過AWP,步槍及手槍test的人,他們分別是``SylLovE~ ~.~!!!及``SylLovE~ SIU,請團長將他們加入名單。(本人技術絕對有的,所以唔係亂咁加佢地)

仲有,團長,我希望可以成為副團長,請問團長我怎樣可以成為副團長呢?

ME is ``SylLovE~ ~.~!!!  
唔知團長比唔比=.=
最勁咩槍:awp-m4
玩左幾年:1.5~3年
成日都係咩ser:vlan01
cs入面叫咩名:~.~!!!
每日可以玩幾內?:4-5個鐘
留msn:[email protected]
入左團入面叫咩名:``SylLovE~ ~.~!!!
唔好話我長氣~``SylLovE~ CS:CZ話收但唔知你比唔比(最好就比啦)
我希望``SylLovE~ CS:CZ可以成為副團長,因為他對人很好,可以幫你收多D人(推介)...
多謝~

73 12345
發新話題