59 1234
發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版

[Close]
咪狂推= =...

成個團真係認得名係見過既得Mr Killer同pLAYEr ...係咪入到去全團top5?= =
anti-cheater有時比我感覺到anti到用埋cheat = =不過一來唔記得名,二來唔清潔係咪真係你地團

如果我想入團既話會唔會比我入團呢~_~

sunrise團長crash留名.

引用:
原帖由 ︴傑×♂ 於 2009-9-26 02:50 發表
咪狂推= =...

成個團真係認得名係見過既得Mr Killer同pLAYEr ...係咪入到去全團top5?= =
anti-cheater有時比我感覺到anti到用埋cheat = =不過一來唔記得名,二來唔清潔係咪真係你地團 ...
我地要好多長玩新血~

你想話地團用CHEAT?

我唔會對你的說話作出評論~

但你話我地用外掛打外掛, 唔好意思, 你錯咗~

雖然你話感覺到anti到用埋cheat, 但我地並冇用CHEAT, 只是籍某D CHEAT的弱點來打, SO.....我地唔係CHEAT~

我PLAYER唔係全團TOP5~

勁過我有大把~(頂多TOP30, 全團最尾, hehehe ~)

唔清潔係咪真係你地團?

佢係.........?

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 天帝 於 2009-9-26 10:22 發表
如果我想入團既話會唔會比我入團呢~_~

sunrise團長crash留名.
唔好意思, 我地唔收其他團的核心人物~

我地亦唔收來自其他團隊的BAD LIST的人~

我可唔可以入你地團....你地有d 團友...lulu 應該記得我

by ccV

引用:
原帖由 she366 於 2009-9-26 14:28 發表
我可唔可以入你地團....你地有d 團友...lulu 應該記得我

by ccV
OK~
ADD 我MSN~

OK 算
你地唔好成日打打下 走場

[CIcE]*KiT*

頂!你地個團 都有幾個神神地的人@@<@NTI-CHEA@TER>~SkY|Lam=]]
睇好~!

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-26 17:54 發表
你地團超有品logo 完人話so 同cant =]
姐係點?

唔明~

不錯       支持           

推呀~~ :@ :@

要咁多個黎打仗????????

你點知GA?

有內鬼?

推~

59 1234
發新話題