28 12
發新話題

BUG 9 一個╭°帥儿™

[Close]
你吾開指令圖有邊個可以bug到??
我點知你係咪吾識bug/吾想用?你講咩都得嫁啦
我幫硬帥儿7.7
支持正圖

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-11 20:46 發表
你吾開指令圖有邊個可以bug到??
我點知你係咪吾識bug/吾想用?你講咩都得嫁啦
我幫硬帥儿7.7
支持正圖
先生呀  你文盲?  我打左好多次  個圖唔係我開嫁 咪傻LA...

仲有如果你支持帥儿 就叫佢上黎回POST  ...

我想講,你既正圖意思係咩先
正圖只有英文版果個
就算kyx條友番譯最原本都有指令
當然9.9版果d我唔知

開13.2B囉
13.2BV有個冇指令冇BUG

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-12 13:39 發表
開13.2B囉
13.2BV有個冇指令冇BUG
都叫你 如果你為左佢 就叫佢出黎同我講..

haha 分身來的? 你又知揚仔會係呢度開post?.?
你個二樓post 一睇就知你係本人啦 你又知佢玩bug 你唔係個場入面 又會知?
呃人都用下腦啦  一係只係你係當時人姐 如果你係岩既 點解佢自己又唔上黎講返
小小地睇返哂個rp就知 唔好做埋d甘小朋友既野 只會令人更加討厭你
雖然我唔想踢爆你 但係你真係7得過份左小小

真係唔想踩得你甘盡 sorry 睇你打d字 真係忍唔住要踢爆你

鍾於有人踢爆LA...

下-,-''
佢係我war 3既朋友囉
加上佢睇rp咪知我有冇用bug囉
重有 你係vlan傾計個到 叫人上呢個post
係人都知啦

引用:
原帖由 ╭°帥儿™ 於 2009-9-15 14:53 發表
下-,-''
佢係我war 3既朋友囉
加上佢睇rp咪知我有冇用bug囉
重有 你係vlan傾計個到 叫人上呢個post
係人都知啦
哈..真人出黎LA 可唔可以講下你對E件事的感受 有冇野要發表..

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 18:54 發表
你收皮啦 自己團友咪又係玩bug
你吾開bug圖有邊個可以bug到
吾好話你自己一早想bug 紙係帥儿快過你姐
你唔好傻拉死傻仔.13.2a唔係bug圖都bug到架傻仔有rp都話係揚仔問題.你腦殘夠未

樓主,,
鬼捉人出晒名多bug圖
如果吾想來俾人屈開bug圖
咁你不如去ky0搵番個正版鬼捉人dl
vLan " cK.=]

引用:
原帖由 cK.=] 於 2009-9-16 17:58 發表
樓主,,
鬼捉人出晒名多bug圖
如果吾想來俾人屈開bug圖
咁你不如去ky0搵番個正版鬼捉人dl
我都冇開過場-  -

28 12
發新話題