發新話題

連機樂趣真係多~

[Close]

連機樂趣真係多~

諗住開聯機駁下有冇人入尼玩下
d人入到尼ge樂趣真係多到呢

玩hard mode D人勁到一把手槍走天涯

仲周圍走用刀仔劈電鋸, 草都冇棵係身

真佩服他們的技術, 小弟的lv實在不能與他們相提並論,以致最終走為上著

人地未有全開檔,沒GAME入面D錢,得2只搶
想問下D GAME錢點得?

唔係話得把手槍唔得,帶多少少子彈都得掛,用開game比果10粒係咪過份左d

仲有咩係全開檔?

PS: 小弟一開就玩hard mode,都係用緊手槍

我連live玩hard,有個連1-1都未過既新手

囉住一場未改手槍+急救噴霧 走入黎我既6-3 (打緊機場威哥)

岩岩打1-1 pro 有個 只係過左 1-1同1-2既人...

好心自量下睇清楚場地既設定啦

差pro成就未解

49/50成就了

pc bio5俾我屈成就分用 , 敵人位置同360一樣

回復 4# 的帖子

-3-'' 唔係好明喎
小弟第一次玩bio既game咋

引用:
原帖由 NiGhtKiD_小林 於 2009-9-17 00:28 發表
-3-'' 唔係好明喎
小弟第一次玩bio既game咋
基本上同人連線過關

即使一個未打過既新手

都可以入人地既場直接打最後一關

PRO模式敵人攻擊大增,被近身打中已經要人救 , 兩秒冇人救即時死亡 (裝防衝擊都冇用)

大多數人都帶無限彈武器先會打PRO , 仲要身上塞滿急救噴霧 (當然都會有人唔用無限彈打啦..)

開始玩個陣係無裝備的,通常通一次關,先有大部分武器同GAME錢,除非你下一個通關存檔,甘先可以用人地D裝備,自己打,打好耐,用人地個存檔重頭玩,裝備就多好多

有玩前幾版bio既人個個都係練用刀仔唔食任何藥打
舊版果陣D子彈真係好少.好多人都寧願用刀仔.SAVE要用墨帶
一關只有一兩次機會SAVE
有時要行好遠水路先有機會SAVE
仲有一樣野就係.要唔食藥打先至拎到S
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-9-17 04:50 發表
有玩前幾版bio既人個個都係練用刀仔唔食任何藥打
舊版果陣D子彈真係好少.好多人都寧願用刀仔.SAVE要用墨帶
一關只有一兩次機會SAVE
有時要行好遠水路先有機會SAVE
仲有一樣野就係.要唔食藥打先至拎到S ...
飛吻姐都泥玩bio5 xd
幾時連返場?
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

隻GAME個連線MODE係點玩?
係唔係好似GEAR OF WAR咁?

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-17 08:02 發表

飛吻姐都泥玩bio5 xd
幾時連返場?
點解叫飛吻姐?

佢成日飛吻人嫁咩?

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-9-17 15:31 發表

點解叫飛吻姐?

佢成日飛吻人嫁咩?
無....同音啫 =.='
飛靈哥都泥埋xd
幾時同我連機玩下啊
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-17 16:15 發表

無....同音啫 =.='
飛靈哥都泥埋xd
幾時同我連機玩下啊
我對呢隻game冇咩興趣=.=

隻game同Rainbow Six好似

但我覺得Rainbow Six好玩好多

發新話題