29 12
發新話題

[Left 4 Dead] *剎*團面試ser

[Close]
引用:
原帖由 y1157700 於 2009-9-27 10:31 發表
因為*剎*有活動 :)
引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-9-26 22:46 發表
集體走場  

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-9-26 22:46 發表
剎ser D人集體走場-.-
走場既有 *剎*keith" , hinson  
我今日一樣係咁 班人唔夠抽就走鬼哂 極度無品

你地d團友 集體走樓走場

輸唔起定係借活動做藉口??

話說有人爆左團長用緊隻hunter

之後俾人ban左 wo

吾係喎,我同佢地玩  佢地完全冇走場

只係整tank整witch姐  咩都整餐咁囉

吾係wo 佢地打嬴左 no.3 teddy 小0 choice

仲有ap 個d 都比佢地打嬴左

正常阿,佢地主場ma(有admin)

D人成日走場既...同埋個團d人又唔係勁-.-
都唔知入黎做咩

有日*剎"團人士 FULL TEAM入左我地個SER度拜訪,問後我地開咁多觀眾位托7,仲叫我地千其唔好走場,咁我地話走場就切J啦,佢地又話好呀。

點知打完第一關就走左,唔知係去左切J定攪活動呢?

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-9-30 12:35 發表
有日*剎"團人士 FULL TEAM入左我地個SER度拜訪,問後我地開咁多觀眾位托7,仲叫我地千其唔好走場,咁我地話走場就切J啦,佢地又話好呀。

點知打完第一關就走左,唔知係去左切J定攪活動呢? ...
禁嚴重,真定假...........

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-30 12:39 發表
禁嚴重,真定假...........
真架! 仲有觀眾做人証!
以佢地既氣焰,"剎"一定可以成為VLAN第一大團!

引用:
原帖由 Ap. 於 2009-9-30 13:07 發表

真架! 仲有觀眾做人証!
以佢地既氣焰,"剎"一定可以成為VLAN第一大團!
你好! 我係 剎 既 commander @_@" 毛哥

係唔係真係咁搞笑呀 Ap. =P

By D.L

29 12
發新話題