發新話題

關於第三回合wish.與無限團比賽 [發現請槍問題 ]

[Close]
引用:
原帖由 炎龍_王子 於 2009-11-3 20:11 發表
我玩火神 去到中其都轉閃介 魔水位
傻左咩= =

轉位就要請槍
比個god你
你隻眼在那
引用:

原帖由 龍之振雄 於 2009-11-2 17:02 發表
初步調查顯示 :
無限團 的 呃鬼食豆腐

曼聯足球隊 的 y[._.]
有關聯, 希望上述兩位參賽者解釋.

回復 202# 的帖子

多左一點就唔同?
狗多左一點咪又係狗..就算多十幾點最多變做一隻班點狗囉
本質都係無咩變化架..好似披著羊皮既狼咪又係狼

有睇哂3埸rp都可能覺得wish該贏2:0,
第一埸:對面跟本冇個似樣,隻信長好少少,跟本唔使打50分鐘
第二埸:上下路無限團完全冇優勢可言,只是中路後備隊員的毛利元就做肥料,最後還斷線
在毛利斷線後,無限要以十多分鐘才有首次優勢。最後,完埸時間還要比我們第一埸織田軍慢。

請大家不要再說什麼技不如人吧^^
只能說第3埸,我們隊員都輕敵了,
而pss_27更繼承了第2埸的毛利靈魂,
令隊員爭吵,
令整隊士氣下降,
最後慘被gg

最後祝無限團 快點輸掉,以令我內心過得舒服一點

回復 243# 的帖子

咁你咪又係輸7.7                 

回復 244# 的帖子

一語中的..高手!!
講咁多野..咪又係講緊輸左唔順氣.一句既你都可以用篇文章黎表達..都唔知話你中文好or話你中文差到出汁0.0
不過你可以係最後打埋>>最後祝無限團 快點輸掉,以令我內心過得舒服一點<<
面皮之厚舉世無雙
無品黎講你係高手
小弟要向你多多學習

引用:
原帖由 邪氣公子 於 2009-11-3 23:07 發表
一語中的..高手!!
講咁多野..咪又係講緊輸左唔順氣.一句既你都可以用篇文章黎表達..都唔知話你中文好or話你中文差到出汁0.0
不過你可以係最後打埋>>最後祝無限團 快點輸掉,以令我內心過得舒服一點 ...
我打篇野出來係引證我們隊員實力不是你們所說那麼差,
最後果句只係我心裡面既感受,我係唔服輸
同埋呢,唔好屈屈聲咁難聽..pss_27只是懷疑,和引證
你地呢?你地先係屈囉唔該

回復 246# 的帖子

我有講過屈字?
你地同無限團既比賽已經完左
實力都已經有個証明
你地實力唔差..咁人地係唔係就唔可以勁先?

引用:
原帖由 邪氣公子 於 2009-11-3 23:37 發表
我有講過屈字?
你地同無限團既比賽已經完左
實力都已經有個証明
你地實力唔差..咁人地係唔係就唔可以勁先?
唔是話佢地唔勁,我都唔是話你屈我們,
我引用你果句野,,但是我同緊其他人講,
令你有誤會sor..

繼續 嘈落去都無用
等管理員發結果吧=.=
如果係有既=.= 自不然 兩隊被取消資格`
如果係無既wish交代抱歉少不了`

已有結果啦,無限出線了。。。。
----------------------------------戲終----------------------------------------

發新話題