68 12345
發新話題

係咁既,我就叫 TwinesDR,我係一個鄙視翻版既正版鬥士

[Close]
引用:
原帖由 mkc927 於 2009-11-20 23:11 發表
大家出唻解決咗佢ㄚ,簡單,你打機廢我冇話你,你話我咩先?
話你老番 鄙視你

我佛立地成佛 眾生開始

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-11-20 23:10 發表
佢係一個公開既平台之上講啲唔公道既說話,咁我地就要出聲,用番公開既平台講出佢講既野唔公道既地方~
十卜呀(拍......)

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 23:12 發表
出黎 隻抽呀 笨      
^
又想攞彩

引用:
原帖由 TwinesDR 於 2009-11-20 23:12 發表
出黎 隻抽呀 笨      
君子動口不動手。

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2009-11-20 23:10 發表

大哥呀,我地用老番點可以咁理直氣壯架....
用老翻點解唔可以理直氣壯? 唔通啲人真係鍾意辛苦咁破解玩翻版都唔願意方便啲咁去買正版咩??

買正版牽涉到錢,錢唔係個個都有,講到錢,講到有錢無錢,牽涉到更多其他既野,所以我可以理直氣壯咁同佢講,

窮人用翻版唔係罪~ 用翻版唔一定係窮人~ 玩vlan唔一定係翻版 ~ 用正版唔代表佢有人格,講野係有道理.

錢換得番黎既野,唔係一種用黎鄙視人既道理!~

引用:
出黎 隻抽呀 笨      
網上聲大大,現實冇貨賣

呢D柒頭,年中見唔少,但係柒到好似你咁,我真係頭一次見,老納又見識到一山還有一山低之深遠覺悟

千翼化名為R☆在E3前夕於高登留言,表示以性器官打賭Metal Gear Solid不會登陸Xbox 360。

結果,E3展當日Metal Gear Solid: Rising以全平台(PC, PS3, 360)姿態於Microsoft發佈會內公佈。

及後,R☆一度自稱已切除性器官,但R☆直至今日仍未在會員名稱加上太監的記號。

佢原來先係老番他人,唔好再嘈,管理要做嘢了....

68 12345
發新話題