發新話題

[交流] 霸氣有咩用?

[Close]

霸氣有咩用?

霸氣有咩用?

邊個有霸氣?

- 新世界大把人識用;`
        霸氣系可以打到路飛痛;;
[★]_MyTh

睇黎樓主冇認真睇...

多d留意ma

唔該樓主睇哂先好開post問.......

-  關p0sT is0k;;
[★]_MyTh

我有霸氣
霸氣好有用

其實霸氣可以無視所有人的果實能力.

直接打倒對方

但也有一種叫做霸王色的霸氣 相比霸氣強很多.

現時有很多人識霸氣

七武海 三大上將 四王 超新星 等等

引用:
原帖由 逆風而行* 於 2010-1-9 01:25 發表

直接打倒對方

現時有很多人識霸氣

七武海 三大上將 四王 超新星 等等 ...
識霸氣都被人捉
正一19+s9m 369 999         ...................................
p_R0

引用:

直接打倒對方

現時有很多人識霸氣

十分詳細

引用:

直接打倒對方

現時有很多人識霸氣

十分詳細

引用:
原帖由 pR0〝 於 2010-1-16 00:16 發表

識霸氣都被人捉
正一19+s9m 369 999         ...................................
笑左
你又岩既

引用:

直接打倒對方

現時有很多人識霸氣

你好多都錯wo 大哥

霸氣係類似注入屬性 可以加強攻擊力

講到話無視就誇張d

而霸王色 冇話 比霸氣強好多-.-

只係話一千零一個先有

而且就而家黎睇霸王色 好似係震暈d卒仔  比人種壓力

同霸氣 注入攻擊 又係唔同  

唔係差吾多名 就一樣既...

而你話好多人都識...呢點又係錯

因為蛇島話  島上面好多人都識善用霸氣 而係出面班傻仔 唔識用

所以你話出面 d超新星 個堆 真係唔知

7武海

黑胡子, 沙鱷 我都唔認為佢地識霸氣-.-

引用:
原帖由 pR0〝 於 2010-1-16 00:16 發表

識霸氣都被人捉
+1+1+1
[★]_MyTh

我之前有個POST講果實
但係我自己都講左霸氣D野
至少慢慢已經印證左我最初所講

發新話題