發新話題

槍神最強XD [ 已加圖及天生技圖 ]

[Close]

槍神最強XD [ 已加圖及天生技圖 ]

不過玩既時間有點兒長
但最強只係計最後肥起左黎講

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

=                          =''

我唔明槍神點招怪 可唔可以詳細點

其實如果細心小小就會留意到
招天生技就係關鍵
一黎,佢扣既傷係計你既敏
二黎,每當你用左隱形時,再就咁樣右鍵打人
你會發覺佢好似吸人血咁樣 , 吸完血係會發覺左下有個數字
而個一個就係你而家所擁有既怪既數量
吸一次加1 死一次就減1
同埋未有十成把握最好唔好放怪..
d怪放出黎到到時間完未死都可以變返你既命 , 下次可以再放
但一死左你就唔可以再回收返呢條命(怪)

槍神既怪 = 你重生既次數

下圖為槍神用天生技吸血(隊友也可以 , 先a隊友再按c 即可)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我唔知點樣重生囉
我見d人可以4~5都可以重生

引用:
原帖由 草帽.D.路飛 於 2010-2-11 11:49 發表
我唔知點樣重生囉
我見d人可以4~5都可以重生
我上面咪講左= =
吸血+1怪(重生次數)
死左-1怪(重生次數)

不過其實槍神放怪都唔係萬能
d怪得萬五血 就算你敏再高 佢加既都只係攻擊力
防同血都係無加過
所以其實用大技就可以一次過幫槍神收山- -

最好例子就係路飛招大技 睇準槍神一放怪即刻車落去
全軍覆沒= = 真係咪話唔心痛
成30秒先可以出一次吸血加一隻怪仔 幾秒無晒~哈

我想問點解你5m攻都唔殺大王?!

玩路飛 大蛇刻死你-3-

引用:
原帖由 ‵屈姬 於 2010-2-21 19:23 發表
我想問點解你5m攻都唔殺大王?!
個時等緊個fd返
佢開波無耐就話有野做掛左機 , 之後等左好耐都未返咪g王囉
引用:
原帖由 ‵屈姬 於 2010-2-21 19:38 發表
玩路飛 大蛇刻死你-3-
路飛我知咩事
但大蛇關咩事- -?

咪係 關大蛇咩事-.- 路飛2檔大蛇都俾人收山

乜路飛同大蛇刻死槍神咖咩- -
真係聞所未聞@@

路飛正常 , 係大蛇唔算係姐- -

發新話題