發新話題

8.2x 新角測試=] 附上rp兩個

[Close]

8.2x 新角測試=] 附上rp兩個

同朋友兩條友測試左一場(唔好理個隻走場+七夜)
唔該 笨貓幫手=]

角色位置係小烏既右邊~
第二隻女角+全場唯一既擴散英~大劍女主角

天生技為4lv後開始生效 , 5%爆擊 5%miss? 應該係掛
1技為環繞自己350範既技能(有暈,回15秒)
2技為類似七夜既2技(暈3秒+回20秒)
3技4技就係呢隻英既重點所在~~
3技學晒後係回90秒 持60秒既加力敏技能(佢寫既30%我唔知係乜)

4技就係最正既技能
50lv學滿後~維持60秒回120秒
用緊時加移速 , 不受地形影響
而且!!!!!!!有擴散a____a
[注*3技同4技唔可以同時間用]

5技學滿後 回160秒 6000攻 放後有暈怪,近似君麻呂招大技(一按即放)

中後期肥最快既英 , 唔似槍神需要靠怪仔殺怪(有被全滅既機會)
但唯一美中不足就係無計屬既技 3技同4技可以互用 , 4技用完到3技 3技完到4技 唔錯既一隻英

附上大約40分鐘rp一個=]
完場時大約8000力11000敏

另一個rp 42min 1萬2力 1萬5敏
開始留意擴散既攻擊力
因為最後打王時打隻分身反而散死左隻王 , 奇怪奇怪
(8.2x版好似修改左擴散% , 由原本30%->15% 無記錯的話)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

岩岩用ne隻英同Saber打左場,佢敏2000幾,我敏1800左右,
古妮雅爆擊傷害痛過Saber

引用:
原帖由 gtr4 於 2010-2-20 04:10 發表
岩岩用ne隻英同Saber打左場,佢敏2000幾,我敏1800左右,
古妮雅爆擊傷害痛過Saber
唔知係我錯覺定咩 , 硬係覺得用左3技後爆擊好似多左咁(我指爆擊既機會率)

引用:
原帖由 信你一成 於 2010-2-20 04:12 發表

唔知係我錯覺定咩 , 硬係覺得用左3技後爆擊好似多左咁(我指爆擊既機會率)
唔出奇,話晒都係覺醒(暴走)狀態,機率高D都好正常= =
又可能因為咁先唔比3,4技共用=0=

引用:
原帖由 gtr4 於 2010-2-20 04:17 發表

唔出奇,話晒都係覺醒(暴走)狀態,機率高D都好正常= =
又可能因為咁先唔比3,4技共用=0=
唔知啦- -~無咩點睇大劍 只係認得個主角樣

得閒先再慢慢試3技個個30%係咪爆擊機率~
可惜實用率比較低 對比其他計屬性技能既英
呢隻只算係血牛英(?)比小烏略好

岩岩同人打左場... 我用更打到佢嘔血....之後幹小西條友話佢廢喎...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

隻野本身係幾廢架- -
新手唔識玩黎用真係會廢到癲

佢d打法同君/鳥差唔多都係冇得食曬所有怪
玩得勁唔勁呢d都係個人問題黎姐

引用:
原帖由 jediter 於 2010-2-21 22:50 發表
佢d打法同君/鳥差唔多都係冇得食曬所有怪
玩得勁唔勁呢d都係個人問題黎姐
呢個唔算係最大問題既
最大問題係佢前期 好難靠自己一隻升lv
因為佢無向前射既範技- -

要靠15lv 開招r技衝入去放一次t技
如果新手對住老手 加上被壓場 應該都算收得山

發新話題