28 12
發新話題

新版主 - toto345618433 上任

[Close]
引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-21 02:41 發表

新版主 !? toto345618433 !?

一入黎就有單大嘢 , 嚇死我呀 ! 不過點都好 , 有更多人幫手 , 對vLan既發展更有益 .

不過我建議「疑難雜症」搵個版主仲好啦 , 好似無乜人理個度咁 , 呢度成3個版主 , 未免太多了.

...
我都係想搵多個人幫手答下問題,你知有幾多人每日一問架啦

暫時我會拜託toto345618433幫我搞掂D每日一問佢 ( 即係疑難雜症 )

我專心搞好D更新/破解,至於另一位版主有要事唔得閒處理版務,所以暫時得番我同toto兩個版主協助大家了

支持新版主@_@"

支持新版主上任 努力.

可口可樂!!

(可喜可賀)

嗯~我事先聲明~邊個敢蝦新版主..呵...呵...呵..呵...
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-5-26 16:42 發表
嗯~我事先聲明~邊個敢蝦新版主..呵...呵...呵..呵...
你咁講反抗既情緒只會更高漲

結束回應.......................

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-5-26 16:45 發表

你咁講反抗既情緒只會更高漲
拿~ 呢次連超版都開到聲撐你,比心機呀

( 上當年我做見習版主果陣都無咁多人支持呀 -__-" )

支持支持...........

唔通今日個個係"歡迎試玩" GE SER...就係TOTO 大人

引用:
原帖由 joeka 於 2010-5-26 21:25 發表
唔通今日個個係"歡迎試玩" GE SER...就係TOTO 大人
係厄
多謝你既參與
e+ 積極改善緊伺服器
加左彩彈插件

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-5-26 21:47 發表

係厄
多謝你既參與
e+ 積極改善緊伺服器
加左彩彈插件
跳跳tank...恐怖...
近戰外型變換- 3 - 好衰...

我上次做個陣,都冇開呢d貼  damn
沒有

28 12
發新話題