27 12
發新話題

[澄清] 有關於瘋狂高對

[Close]
引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 00:20 發表

我並唔係話同名係一個大問題
只係希望各位分清楚 兩個 係唔同既伺服器黎
亦從來無話佢所做既任何事可以破壞聲譽
因為好簡單 係L4D2 入面係可以用MIC
並唔會因為一個名而令到一個人可以扮到另一個人 (除非佢可以連聲 ...
我上面係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」

人地抄,好果方面諗,係搞得成功先有人跟姐,,,當係宣傳都ok
澄清左,都唔洗再話對方點點點~要抄咪由佢抄,阻止唔到
玩得多,相信D人都會分得清邊個打邊個~

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:32 發表

我上面係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」

人地抄,好果方面諗,係搞得成功先有人跟姐,,,當係宣傳都ok
澄清左,都唔洗再話對方點點點~要抄咪由佢抄,阻止唔到
玩得多,相信D人都會分得清邊個打邊 ...
  原來我回錯
比人抄 並唔係話當宣傳
當你辛辛苦苦諗d 特別既野出黎玩既時侯
人地抄左你  令到  大部份既伺服器都係同一種玩法既時侯
你就會明白 當中既痛苦

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 00:39 發表

原來我回錯
比人抄 並唔係話當宣傳
當你辛辛苦苦諗d 特別既野出黎玩既時侯
人地抄左你  令到  大部份既伺服器都係同一種玩法既時侯
你就會明白 當中既痛苦 ...
咁咪人人都玩緊你ge創作lo~
同一種玩法証明係好玩啦~唔好玩ge自然會少左...
你都可以當人地幫你開場俾人玩         同現實某種生意模式好似....唔同ge係你冇佣收~

當然,我唔會明白你講ge痛苦~

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:53 發表
咁咪人人都玩緊你ge創作lo~
同一種玩法証明係好玩啦~唔好玩ge自然會少左...
你都可以當人地幫你開場俾人玩         同現實某種生意模式好似....唔同ge係你冇佣收~

當然,我唔會明白你講ge痛苦~ ...
呢行競爭大  每多一個多人場
就有可能比人吸納左16個人走 (versus 1  只有240/240..除去掛機人士及44玩家 其實唔係好多人剩)
假如所有場都係同一種玩法  只會令到玩家睇人數而去選擇入邊一個伺服器

所以只有靠特色去令到人地覺得你個ser好玩
從而吸引佢繼續入黎  咁樣先可以保持人流

假約佢拿呢個名 抄你地的場名 仍都係開Ser姐
以加佢由唔係拿你占士哥個名係自己個ser or 其他ser串人 駛咩係到引發罵戰...  
佢同你占士哥個ser就算有出入 駛唔駛講到佢個ser好大問題牙??  
希望留主 有返些小自知之明

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2010-5-23 18:33 發表
假約佢拿呢個名 抄你地的場名 仍都係開Ser姐
以加佢由唔係拿你占士哥個名係自己個ser or 其他ser串人 駛咩係到引發罵戰...  
佢同你占士哥個ser就算有出入 駛唔駛講到佢個ser好大問題牙??  
希望留主 有返些小自知 ...
唔好意思  請搞清楚
"瘋狂高對 。8V8﹁"  跟
"占士哥~多人伺服"
係兩個唔同既伺服器黎

而且我從來都無講過佢係抄場名
我只係話有兩個相似既場名
希望係"瘋狂高對 。8V8﹁" 玩開既一眾玩家可以分清楚

仲有 "占士哥" 此名一事  與本人 甚至 "瘋狂高對 。8V8﹁"  無關

另外佢伺服器上的問題  相信任何一個會開多人對抗的場主 / 甚至插件發怖者
都知道 架設基本多人對抗場
是需要 l4dtoolz 和 superversus 這兩個基本插件
我只是點出 其場名是8vs8 卻與實際內容不符 (還是44對抗場)

而且隔離post既事係人地既問題
點解你要將人地既問題帶入黎我個post度
仲話我引發罵戰呢

而且我相信 需要自知的是閣下吧
事情還沒搞清搞楚 就亂去別人的post去發言
三思而後行  希望閣下以後回post都可以了解事件既來龍去脈再去"插"人

以下呢句係 我個人既言論  與此post / 任何人均沒有關係

好心你中文就進修下啦  睇你篇回覆睇到我頭痛啦
錯字多到死  你估你係台灣人打同音字 可以係個輸入法入面搵番咩

回復 22# 的帖子

唔駛甘串牙 打錯幾隻字姐 駛唔駛串到甘樣
就算係甘樣打有咩問題牙 駛唔駛甘樣罵人牙
知你中文勁la 得未牙?

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2010-5-23 20:49 發表
唔駛甘串牙 打錯幾隻字姐 駛唔駛串到甘樣
就算係甘樣打有咩問題牙 駛唔駛甘樣罵人牙
知你中文勁la 得未牙?
唔想有位比人入既話 如我所講三思而後行
講幾句就令到你咁 可見閣下EQ有幾低

大家罵戰夠了沒有呢?

是否個個都禁言禁訪加扣分先開心呢?

我唔明你地咁大反應做咩,但我想講你唔認同老闆占既言論唔需要去惡意攻擊

認同既亦都唔需要再幫老闆占講說話,你地咁講落去講到出年都未講完

希望大家唔好再破壞呢度和平既討論氣氛,唔好逼我做野.OK?!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-5-23 21:09 發表
大家罵戰夠了沒有呢?

是否個個都禁言禁訪加扣分先開心呢?

我唔明你地咁大反應做咩,但我想講你唔認同老闆占既言論唔需要去惡意攻擊

認同既亦都唔需要再幫老闆占講說話,你地咁講落去講到出年都未講完

希望大家唔好再破 ...
EDDIE 我希望你鎖左呢個POST佢
隔離POST鎖完 D人就走過黎留
我只係需要澄清 兩個係唔同伺服
希望D人分清楚
但唔知點解會比人拉埋去 "占士哥" 處

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 21:13 發表

EDDIE 我希望你鎖左呢個POST佢
隔離POST鎖完 D人就走過黎留
我只係需要澄清 兩個係唔同伺服
希望D人分清楚
但唔知點解會比人拉埋去 "占士哥" 處 ...
好!我都唔想再有D無謂人抽水,呢件事就咁完結

27 12
發新話題