發新話題

龍大請入

[Close]

龍大請入

我想問點解要收費既
強迫人買你地vip?

回復 1# 的帖子

咁又唔係迫人
人地都要經營嫁ma
咁大間公司

機本上我覺得vlan係咁的:
佢把參加報名人的錢,買禮品
win左果d隊就有禮品
姐係簡單泥講可以話係輸左就要比錢win果d

哩個系由 活動委員會 決定,  而 活動委員會 系由各大知名團隊成員組成.

關於比賽獎金獎品規定目前系, 如果收報名費, 就會有獎金; 相反唔收報名費, 就只會有獎品.

目前 VIP 系 20/月,  2~3 個月 VIP 就40元, 每隊 7個人就系 280元每隊.
而報名費則只系 100 平均每人 20元 或以下.

我想問一下龍大,係報左名確認左就有vip定係比賽正式開始先有?

引用:
原帖由 沒見識 於 2010-6-5 16:33 發表
我想問點解要收費既
強迫人買你地vip?
20蚊都比吾起既傻子

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2010-6-5 17:10 發表
哩個系由 活動委員會 決定,  而 活動委員會 系由各大知名團隊成員組成.

關於比賽獎金獎品規定目前系, 如果收報名費, 就會有獎金; 相反唔收報名費, 就只會有獎品.

目前 VIP 系 20/月,  2~3 個月 VIP 就40元, 每隊 7 ...
即係整個所謂比賽,實則袋錢(好似係)

引用:
原帖由 ︴傻龍〞 於 2010-6-5 19:51 發表
我想問一下龍大,係報左名確認左就有vip定係比賽正式開始先有?
確認左

引用:
原帖由 tony78963214 於 2010-6-5 20:22 發表
所有報名費都系用於比賽,  vLan 唔會得到任何1分錢, 相反 vLan 每次比賽都幾乎要額外付出數千元.

似丟錢卑大家玩, 多過似袋錢落袋.

引用:
原帖由 tony78963214 於 2010-6-5 20:22 發表
租場地唔洗錢? 獎品唔洗錢?(一陣d野唔岩你地心水又插) 人力物力呢?
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2010-6-6 14:39 發表

租場地唔洗錢? 獎品唔洗錢?(一陣d野唔岩你地心水又插) 人力物力呢?
唔好咁話人啦 可能佢地諗住租場 買獎品果d係個天掉落黎唔洗錢
只求一秒

點解岩岩發貼佢話我未夠lv
而家又得 = =

引用:
原帖由 聶風 於 2010-6-5 19:58 發表

20蚊都比吾起既傻子
講得好

由信5盃開始接受報名果陣我就覺得vlan有好多小學_思想
淨係識為自己諗 唔試下從vlan方面去睇呢個比賽

個比賽 大約會有雜誌會寫有關於比賽GE野 (上次好似個唔知咩自拍比賽)
個到廣告錢都唔指幾千啦?

發新話題