23 12
發新話題

2010年6月18日可運行之【L4D2安裝方法】

[Close]
我用我個方法次次玩到囉
你部機多bug姐

引用:
原帖由 【闇影】 於 2010-6-19 06:34 發表
我用版主個方法唔得...唔通佢係撞手神?
重有,你話我個方法『你覺得係work』 咁係work就work架啦,唔通學你話齋撞手神咩
我唔否認版主果個方法,但係我唔得囉 ...
樓主 , 你既態度同行為好令人不爽 , 無論你係咪新會員或初次安裝 L4D2 , 置頂既教學出現問題後 (例如無法進入遊戲) ,

係咪應該先搵出原因 , 再請求發佈者或版主協助解答 ? 你唔跟足佢個教學都算喇 , 仲整個100%畫蛇添足既教學出黎誤導

大眾 , 版主無即時關你帖已經偷笑 , 依家你俾人感覺似反對佢個教學 , 叫人唔好用佢 , 搞垮人哋個招牌 .......

仲有 , 你既一個失敗案例只係冰山一角 , 如果版主個教學真係有漏洞缺憾 , 佢都一定會出黎解釋同修復 .

唔好講到自己咁可憐 , 大把人比你更堅強面對自己既疑難 .

為免增加受影響既用家 , 我建議版主們即時將帖關閉或屏敝 .

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-19 15:06 發表

樓主 , 你既態度同行為好令人不爽 , 無論你係咪新會員或初次安裝 L4D2 , 置頂既教學出現問題後 (例如無法進入遊戲) ,

係咪應該先搵出原因 , 再請求發佈者或版主協助解答 ? 你唔跟足佢個教學都算喇 , 仲整個100% ...
已經唔係彈機問題,係開唔起,工作管理員個l4d2.exe有開,但桌面冇野彈出黎
所以我先話我用唔到版主個方法,咁你話喇,點話個問題比你知,連出咩事都唔知

引用:
原帖由 【闇影】 於 2010-6-19 16:53 發表

已經唔係彈機問題,係開唔起,工作管理員個l4d2.exe有開,但桌面冇野彈出黎
所以我先話我用唔到版主個方法,咁你話喇,點話個問題比你知,連出咩事都唔知 ...
紅字咪係問題囉,叔伯

引用:
原帖由 【闇影】 於 2010-6-19 16:53 發表

所以我先話我用唔到版主個方法,咁你話喇,點話個問題比你知,連出咩事都唔知 ...
其實前提...你開唔到之後唔開帖問人...而自己想一個更為複雜的解決方法去做...之後去教人...
作為一個新會員...或...新玩家 應該理解論壇有沒有地方比你去發問你的疑問...
唔係自以為行就覺得方法是沒有問題...

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-6-19 14:14 發表
下載steam>>破解steam>>最後唔駛開steam
依度咪證明你坐時光機番黎law
有可能樓主不明白什麼是steam呢...

又用steam 又破解steam 又non-steam
好明顯樓主唔識用版主既破解

你做咩叫人down steam
你轉帖都自己改下先啦
同埋板主一早出左教學(一直更新緊)

23 12
發新話題