45 123
發新話題

信五盃賽程更新 (07月09日更新)

[Close]
引用:
原帖由 小刺蛋 於 2010-7-9 23:26 發表

睇黎你好著重呢次比賽wo =.= ~~~
一年先一次...= = 你話呢

唔知邊隊會第1回合比人淘汰   

像是我地呢d小團仔吧

我等緊抽籤 /.                    \

求龍大回應 有冇機會!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 35# 的帖子

佢話星期6入左就ok
入唔到就886
睇#29

小成快d去入啦!!!

澳門有hi佢講果個垃圾銀行阿= = 點入\

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-9 23:58 發表
澳門有hi佢講果個垃圾銀行阿= = 點入\
垃圾銀行囉吹到           
你又話叫人入ge

hk d人又信唔過..拍**粗口**晒心口咁又話入..
唉..on**粗口**99

星期6係咪姐係聽日前?!!!!!

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-10 00:00 發表
hk d人又信唔過..拍**粗口**晒心口咁又話入..
唉..on**粗口**99
下屆見               

引用:
原帖由 BsTh_s!u-SeNg 於 2010-7-10 00:01 發表
星期6係咪姐係聽日前?!!!!!
今日 (星期6) 之內

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2010-7-9 20:33 發表
(唔係同SUKI講)

信5比信4少左300隊...
仲少過玩家自己搞既比賽(人地都有64隊)

收果100雞想出少D搵.
但你出少左....一樣收少番
睇死你廣告收益大減
冠軍一隊夠=.=
仲有100蚊
真係吾多,話多果D.真係檢討下
你知吾知龍大果D係深水步交錢果到,都要自己比錢租個浦位
仲有4強租網吧場都吾止啦
根本就係VLAN D人跟吾上進度,吾肯玩S版,係咁話整B版
仲有,人地自己搞比賽,嬴左有咩,有咩名譽?
仲有,人地自己搞比賽,能確保不會犯規嗎,我肯定有好多人分馬,供裝之類,你估搞比賽果個人,真係會自己睇晒D RP咩

聽講那個非官方比賽 完場率極低 (即很多人無故失蹤或棄權)

都係聽返來
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

45 123
發新話題