發新話題

[原創] 刪POST

[Close]

刪POST

SORRY~啊..........唔好意思.我唔會再犯 求原諒

咁玩好似冇咩樂趣咁
好似係war 3 既 打喪屍圖 既美化版

引用:
原帖由 ✿FreEsTYLeζ 於 2010-7-26 22:59 發表
咁玩好似冇咩樂趣咁
好似係war 3 既 打喪屍圖 既美化版
你玩下就知唔錯..多槍多怪.美化.大圖.

玩個陣個鏡頭都係甘?
定係會變成主角既鏡頭

引用:
原帖由 變態乂仔 於 2010-7-27 15:25 發表
玩個陣個鏡頭都係甘?
定係會變成主角既鏡頭
第3人 我記得開秘技係有得開第一人

好似幾正咁係邊到donw?字數字數

咁玩好似冇咩樂趣咁

引用:
原帖由 動物用品店 於 2010-10-24 18:43 發表

咁玩好似冇咩樂趣咁
你係我個POST都係咁回 我唔想投訴你
你想拎分姐 唔好呃POST啦 唔該

用人地d片加自己個名就加8分?_?

引用:
原帖由 火神鳥 於 2010-10-30 20:42 發表
用人地d片加自己個名就加8分?_?
其實我睇片係睇驗證..我都唔知會唔會有人攞左人地d片加自己個vlan名..所以e點係要會員自己自律...

如會員你覺得我對佢既批分感到不滿..我會加緊修例...不如你比條link 比我..比我睇...如果係既話 我會加分比你

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-10-30 21:42 發表

其實我睇片係睇驗證..我都唔知會唔會有人攞左人地d片加自己個vlan名..所以e點係要會員自己自律...

如會員你覺得我對佢既批分感到不滿..我會加緊修例...不如你比條link 比我..比我睇...如果係既話 我會加分比你 ...

係唔係有分加?

其實係唔係自己製 一睇就知
前面果到Trailer黎
後面果到咁大個水印係左下角

http://www.youtube.com/results?search_query=Alien+Swarm&aq=f
大把 自己睇, 加分plz
PS: WTH? 你引用我個回復 但你加分比第2個人....

引用:
原帖由 火神鳥 於 2010-10-31 17:56 發表
http://www.youtube.com/results?search_query=Alien+Swarm&aq=f
大把 自己睇, 加分plz
PS: WTH? 你引用我個回復 但你加分比第2個人....
因為佢快過你比link 我..所以我咪比左分比佢..sor 下次你要快d 先得哦

已將影片者的原有分扣除 因念初犯..則不倒扣分處理

發新話題