發新話題

請刪帖

[Close]
引用:
原帖由 bakawingOAO 於 2010-8-19 00:14 發表
太期待啦! 決定為左你地既影片我今日等通宵!!
其實我一直都好想玩SILENTHILL既地圖  不過吾系見到人成日開
次次見到人開都系已經滿左人
如果可以既話真系好想同你地探險隊一齊玩下!
旦系你地只系比探險 ...
你都係唔好期望今晚有片睇....
同埋..如果你有齊需有既條件,係可以申請加入L4D2探險團的。

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-8-19 00:38 發表

你都係唔好期望今晚有片睇....
同埋..如果你有齊需有既條件,係可以申請加入L4D2探險團的。
哈哈  吾緊要啦  我重有幾套動畫要追  順便等埋
如果可以我當然想啦!  之前玩系l4d2都見過你地既群組...
不過我今年升中5  想9月開學takecare番自己d成績
所以吾會好似8月甘玩得甘頻繁
所以我覺得入左會晒左你地團既位

引用:
原帖由 bakawingOAO 於 2010-8-19 00:14 發表
太期待啦! 決定為左你地既影片我今日等通宵!!
其實我一直都好想玩SILENTHILL既地圖  不過吾系見到人成日開
次次見到人開都系已經滿左人
如果可以既話真系好想同你地探險隊一齊玩下!
旦系你地只系比探險 ...
就先多謝你的支持先......
不過你可以訓教啦,片就今晚出唔到,
不過下星期之前一定出到

我想問下個Authoring Tools係唔係一定要steam版Left4Dead2先用得?

引用:
原帖由 rockoning 於 2010-8-19 19:10 發表
我想問下個Authoring Tools係唔係一定要steam版Left4Dead2先用得?

不是。

只要你download了STEAM程式就能使用。

我補充一下...Authoring Tools 程式需要運用到Steam程式來進行。

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-8-19 19:32 發表

不是。
只要你download了STEAM程式就能使用。
你錯了 ! 就算 Steam 版都 down 唔到 , 只有正版Steam先下載得到 .
引用:
原帖由 rockoning 於 2010-8-19 19:10 發表
我都唔記得提供相關教學俾大家tim ......

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

L4D2探險團  e+用緊咩  20 31 OR 20 33??

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-8-21 11:46 發表
L4D2探險團  e+用緊咩  20 31 OR 20 33??
一向更新至上 , 現時為 2.0.3.3 版本 .

推推先 ~~~~~~~~~~~~~~~>

幫忙推推沉了的帖

L4D2探險團    測試Lost - 非官方地圖    圖片

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

R-Diver哥哥,我諗你打少左個a字.
"snd_rebuildudiocache" -> "snd_rebuildaudiocache"
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2010-8-24 00:01 發表
R-Diver哥哥,我諗你打少左個a字.
"snd_rebuildudiocache" -> "snd_rebuildaudiocache"
果然係神眼 ! 唔該哂 xtream

順便一提 : 為方便我編輯本帖 , 我將起用番 RDiver 開既「非官方地圖」專帖 , 而此帖快將下沉 , 敬請留意 .

發新話題