23 12
發新話題

left 4 dead2 比賽 - 要報名就快~

[Close]
其實呢....   我都好想參加 但係我有dd新  怕無人收我
如有人想收我既 我都想參加  如想收我可以加我mSn:[email protected]

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2010-8-19 12:04 發表
*** 該帖被屏蔽 ***
我警告你唔好再講粗口啦
引用:
原帖由 manchunho741 於 2010-8-19 22:31 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2594891&ptid=272689][/url]
其實呢....   我都好想參加 但係我有dd新  怕無人收我
如有人想收我既 我都想參加  如想收我可以加我mSn:[email protected] ...
你可以試下聯絡下其他參賽隊伍睇下有無組未夠人

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-19 22:38 發表

我警告你唔好再講粗口啦

有d咩參賽隊伍未夠人
同埋我都唔知有咩參賽隊伍    
你幫搵d得唔得  ><   ><

引用:
原帖由 manchunho741 於 2010-8-19 22:44 發表

有d咩參賽隊伍未夠人
同埋我都唔知有咩參賽隊伍    
你幫搵d得唔得  ><   >
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=269730&extra=page%3D1&page=1

參賽隊伍

再唔係你可以開帖招人,仲有一日時間

21號前的報名是會受理的,加油!

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-8-19 22:38 發表

我警告你唔好再講粗口啦

="=袁崇換講 嫁... 係粗口....sorry 我唔會再范...
該六字口頭禪源自金庸論文《袁崇煥評傳》,其中有描述:「全軍上下在他(袁崇煥)激勵下,人人熱血沸騰,決心死戰,_ _ _ _ _ _

我都想玩....可惜隊友唔見晒
同我放開個呀

冠軍 有咩野先      

真係冇咩勁人?=口=
宜家睇真D先講-.-
کaþKa

23 12
發新話題