29 12
發新話題

[冠軍戰] sunny037732 vs o0KC(沒有勝利者)

[Close]
引用:
原帖由 vito9999 於 2010-8-20 17:17 發表
其實 kc 你真係冇得幫 我8強4 同你打一樣 我開場就唔得 一定要你開場 鬼唔知開場一定唔會delay 咩 公平比人開中立場~
我幾時話要一定我開場,唔LAG入邊個場都一樣,旦係入你場LAG MA,跟住你入左我場之後話OK,,,,而家你又想講咩姐

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-8-20 13:50 發表

線下就不要緊的...
線上就好多都不用中立主機....
難為線上比賽  我國選手都在為找中立主機而煩惱

只能期望海外留學生做host
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-8-22 01:01 發表

難為線上比賽  我國選手都在為找中立主機而煩惱

只能期望海外留學生做host
強國都分了 網通 同 電信 2組比賽的...
似乎香港都要分 icable / hkbn / pccw  來比賽了
按下圖進入正規區

穩人做主機吧  
KC之前入我場有無delay  

引用:
原帖由 vito9999 於 2010-8-20 17:17 發表
其實 kc 你真係冇得幫 我8強4 同你打一樣 我開場就唔得 一定要你開場 鬼唔知開場一定唔會delay 咩 公平比人開中立場~
kc話你之前入佢場無lag delay的情況
嗯 唔通依家先黎lag?
而且呢...場主唔係一定唔delay的..

BTW..
不如kc開一場
tomwong一場(不過kc唔知會唔會彈....
如果打和的話就盡量搵一個中立主機
搵唔到合適的中立主機就和/ 兩面都lag但唔彈的場主

佢潛水了 ..............

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-8-22 10:47 發表

kc話你之前入佢場無lag delay的情況
嗯 唔通依家先黎lag?
而且呢...場主唔係一定唔delay的..

BTW..
不如kc開一場
tomwong一場(不過kc唔知會唔會彈....
如果打和的話就盡量搵一個中立主機
搵唔到合適的中立主機就和 ...
一於咁做~今日5點打啦~vlan等

唔得閒,另約!!!

咁你講時間吧~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 sunny037732 於 2010-8-22 17:19 發表
咁你講時間吧~~~~~~~~~~~~~~~~~
建議你地用埋短消息系統以更有效率

你同意果個方法,我冇同意,唔好次次以為你同意左就得啦

算啦,唔好煩啦,一係3場都係哂我場打
一係我棄權,比你做第1,你自己選一樣啦

既然你咁講我都無可奈何~本人對delay到玩無興趣囉~廢事打都打得唔開心

如果約戰失敗...3日後雙方判輸
按下圖進入正規區

29 12
發新話題