發新話題

大家好 , 我入到團想多謝一個人

[Close]

大家好 , 我入到團想多謝一個人

我係tk個woody , 終於在今天ggx和xlan也被確認是tk的一份子

很開心 , 雖然我實力不是很強 , 但大家也接受我

在此必須多謝惡來 , 其實他曾多次給原本的tk m群給我入團 ,

可是當時我沒有珍惜機會 , 結果到了7月尾8月頭左右 , 我跟惡來說想入團

他原本不太肯想收我 , 可是到最後仍然收了我

真的很多謝惡來 , 為我做了很多事情 , 你就如我信長的師傅

由2年前識你 , 你教我打信 , 介紹我入xlan的團 , 再介紹我入tk

到了今天 , 其tk身份終於被承認 , 感謝tk所有人原諒我的無知和廢料實力

最後再一次感激惡來再次給我機會加入tk

謝謝

**廣告**版主

惡來豬豬 真 好人

好耐之前
有個人都叫woody
是 神手 來的

吹到無我名. 吊你老母                          .

引用:
原帖由 C.TunG 於 2010-8-29 00:42 發表
吹到無我名. 吊你老母                          .
大佬棍係2軍m群考過我 點會唔記得

引用:
原帖由 TK.woodyk 於 2010-8-28 16:35 發表
我係tk個woody , 終於在今天ggx和xlan也被確認是tk的一份子

很開心 , 雖然我實力不是很強 , 但大家也接受我

在此必須多謝惡來 , 其實他曾多次給原本的tk m群給我入團 ,

可是當時我沒有珍惜機會 , 結果到了7月尾8月頭左右 , 我跟惡來說想入團

他原本不太肯想收我 , 可是到最後仍然收了我

真的很多謝惡來 , 為我做了很多事情 , 你就如我信長的師傅

由2年前識你 , 你教我打信 , 介紹我入xlan的團 , 再介紹我入tk

到了今天 , 其tk身份終於被承認 , 感謝tk所有人原諒我的無知和廢料實力

最後再一次感激惡來再次給我機會加入tk

謝謝
得兩個重點

引用:
原帖由 惡來 於 2010-8-29 20:47 發表

得兩個重點
惡來bb出現鳥

渣渣手  做個好朋友

小最 版主 求我打團啦我想學打團

你係唔係料?
知唔知我係WHO?
果陣我同你組KY0比賽的^__^

引用:
小最 版主 我打團啦我想學打團
??????????

字數字數

???????????????????????????????????????????

引用:
原帖由 pigpigdick. 於 2010-8-31 10:27 發表
你係唔係料?
知唔知我係WHO?
果陣我同你組KY0比賽的^__^
料爺早已深潛

發新話題