發新話題

版主或本版高手請入

[Close]

版主或本版高手請入

我見到而家有咁多種唔同既更新/破解檔,到底如果我想用Zero Gear既方法,我應該而家download邊一隻更新/破解檔黎覆蓋原本既MW2目錄呢? 請多多指教一下

引用:
原帖由 maxandmarco 於 2010-9-2 10:20 發表
我見到而家有咁多種唔同既更新/破解檔,到底如果我想用Zero Gear既方法,我應該而家download邊一隻更新/破解檔黎覆蓋原本既MW2目錄呢? 請多多指教一下
1.337A...Zero gear is detected for a long time

引用:
原帖由 alistair3149 於 2010-9-2 14:21 發表

1.337A...Zero gear is detected for a long time
咁呀?咁而家要玩Multiplayer要點玩?我都係買老番

引用:
原帖由 maxandmarco 於 2010-9-2 14:31 發表

咁呀?咁而家要玩Multiplayer要點玩?我都係買老番
1.337A...steam...just open the game

回復 4# 的帖子

首先多謝你答覆我,但之後我又多個問題,如果我係用前者黎玩,即係1.337A,應該點做?
用steam既又可以點做?可否詳細啲講一講

先下載1.337A補丁
然後放到COD:MW2資料夾
之後開左佢後就等仍自動更新
更新好後就可玩

STEAM版我就唔識-.-

新做版主...多多指教/  ﹏  \

回復 6# 的帖子

哈哈,版主真係出動左! 咁安好左之後係咪就直接禁PLAY就玩得架啦??

引用:
原帖由 ThomasL 於 2010-9-2 16:55 發表
先下載1.337A補丁
然後放到COD:MW2資料夾
之後開左佢後就等仍自動更新
更新好後就可玩

STEAM版我就唔識-.-
唔該,試下先,咁更新完之後就直接禁play就可以搵到ser入去???

都係alistair3149教我架渣- -"
更新完後,佢會彈左一個視窗
叫你打呢句野
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
一個標點都不能少
大小階需全部一樣
最後,起cod:mw2內的alterIWnet_configure.exe
用作改名
就可以玩了
入場可按find game
也可在www.alteriw.net/serverlist/內找尋伺服器進入

新做版主...多多指教/  ﹏  \

回復 9# 的帖子

唔該大佬,快啲下載黎試下先!!!!!!!

引用:
原帖由 ThomasL 於 2010-9-2 23:45 發表
都係alistair3149教我架渣- -"
更新完後,佢會彈左一個視窗
叫你打呢句野
I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
一個標點都不能少
大小階需全部一樣
...
=口=
其實我上兩個星期先開始玩番版 = =

發新話題