發新話題

9月16日更新

[Close]

9月16日更新

這星期有人問save在哪裡

save其實在

Win7C:\Documents and Settings\用戶名\AppData\Local\storage\SKIDROW\2

WinXPC:\Documents and Settings\用戶名\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\2

另外, 唔知大家有無咁的經歷

就係搭交通工具時有人會不斷望住你

其中最近的一次, 好令我氣憤

當時我乘搭的是巴士, 我上車後便找了一個位置坐下

後來, 一兩個站後, 樓下的座位已經無晒, 咁當然之後的乘客就要企啦

事情就發生啦

起初我唔為意, 後來發現有個女人企在我右方前些少

佢係咁望住我, 一般的望都算啦, 佢仲要由上到下地望我, 我心諗 : 你係掃瞄器麼=.=

我都諗住費時理佢, 但佢實在望得好過份, 佢係望到你有種周身唔自在果種感覺

我未睥住佢, 佢就即刻扮晒唔係望住我咁四圍望

咁我就諗住無事啦, 點知我唔睥佢, 佢又繼續望

果次仲要係長車程, 佢又好似唔駛落車咁

最終, 我終於到站啦 yeah 可以落車啦

大家都知巴士得一條走廊only, 係必經的, 佢企在正中間

咁我就講唔該借借, 佢就行開少少

點知我一行過, 其竟然摸我pat, 我令轉頭望佢, 佢仲要笑

但我趕住落車, 後面又有人要落, 所以我只好落車

唔好比我再見到佢

我的一雙長腿可不是蓋的, 佢敢再掂我, 我一定賞佢一個飛踢,一腳踢佢去咸水海

豈有此理呀, 夠膽掂我, 唔識死

唔打字啦諗起都火滾我去沖涼訓覺算

況且今晚要做的野都setting好晒

之後唔小心仆親,先知原來頭先係發夢

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-9-17 22:28 發表
之後唔小心仆親,先知原來頭先係發夢
咿, 你咒我仆親咁衰衰

不過如果果日的事係發夢都唔錯

可惜唔係呢

你魅力過人人地想勾引你

新做版主...多多指教/  ﹏  \

引用:
原帖由 ThomasL 於 2010-9-18 14:55 發表
你魅力過人人地想勾引你
或者好似你咁講啦

不過我唔受溝

佢唔係我杯茶

摸你pat pat
同你講中秋到

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-9-20 10:40 發表
摸你pat pat
同你講中秋到
攞我身體黎開玩笑

不過你又講得幾應境

咁都比你諗到

好搞gag

呢個星期四我未必有時間更新

所以在此祝大家中秋節快樂

今個星期應該送火槍

男人都摸.. 佢基嫁 :Q

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-9-22 18:44 發表
今個星期應該送火槍
都唔明你講咩

討厭
引用:
原帖由 wallacejedi 於 2010-9-22 23:22 發表
男人都摸.. 佢基嫁 :Q
佢係女人黎

最多只可以話佢好色

不過佢擺到明博我唔會告佢非禮

發新話題